Ούτε σήμερα προπόνηση στον Πιερικό-Κίνδυνος να μην ταξιδέψει στην Κέρκυρα την Κυριακή-Η απαξίωση κορυφώνεται

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν έγιναν πληρωμές ούτε σήμερα στον Πιερικό. Το παραμύθι συνεχίζεται στο διοικητικό ..."τέχνασμα" αποφυγής των οικονομικών υποχρεώσεων της διοίκησης προς παίκτες, προπονητές, και τρίτους, πιστεύοντας κάποιοι ότι ο κόσμος τρώει σανό και δεν ξέρει τι παιχνίδι παίζεται σε όλο αυτό το απαράδεκτο σκηνικό που έχει στηθεί γύρω απο την ομάδα και την κάνει για μια ακόμη φορά το περίγελο του Πιερικού ποδοσφαίρου.

Ο Μιχάλης Ζιώγας με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού, έκαναν υπομονή όλο αυτό το χρονικό διάστημα, βάζοντας μπροστά το συμφέρον της ομάδας και παραμερίζοντας το δικό τους, ώστε ο ιστορικός σύλλογος να μην κατρακυλήσει στα τοπικά πρωταθλήματα γράφοντας ακόμη μια απο τις μελανότερες σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του Πιερικού. Σελίδα σαν αυτές που γράφονται συχνά τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα βαθμολογικά είναι σωμένη αλλά πλέον ο κίνδυνος να μην ταξιδέψει να αγωνισθεί στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα είναι ορατός. Το σενάριο που έδειχνε πως όλο το σκηνικό ήταν στημένο για να αποφύγει η διοίκηση την πληρωμή των υποχρεώσεων και το "χιλιαρίσιο" ταξίδι στην Κέρκυρα, επιβεβαιώνεται.

Οι νεαροί 6-7 ποδοσφαιριστές που δεν έχουν να λαμβάνουν χρήματα και δεν περιπαίχτηκαν με τον συγκεκριμένο και απαράδεκτο χειρισμό της διοίκησης, θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Φωτιάδη στην απογευματινή προπόνηση της Κ17 του Πιερικού.
Ίσως αυτή είναι η μόνη ομάδα που υπάρχει πλέον σαν παρακαταθήκη στον σύλλογο, γιατί απλά κάποιοι είχαν τη γνώση και τη βούληση να "κλείσουν" τα αυτιά τους και έκαναν αυτό που γνωρίζουν καλά.
Βλέπετε δεν είχαν την μεγάλη τύχη να ...διδαχθούν και να ...μάθουν το ποδόσφαιρο, απο τις κερκίδες και την τηλεόραση...
Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου