Αποχωρεί ο Σαραηλίδης απο τον Πιερικό

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Πιερικό ανακοίνωσε πριν λίγο ο Πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης, Τάσος Σαραηλίδης, μιλώντας σε έκτακτη εκπομπή του Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM και στον Κυριάκο Καλπακίδη, λίγο μετά την ήττα του Πιερικό με 3-2 στη Νεοκαισάρεια από τον Αχιλλέα.
Αναλυτικά είπε:

"Είμαι πολύ πικραμένος για αυτό που έγινε σήμερα, ο Πιερικός είναι ομάδα του νομού και όχι μόνο της πόλης. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί εγώ έτσι δεν μπορώ να συνεχίσω.

Δεν θα μπω εμπόδιο για να αλλάξουν τα πράγματα στον Πιερικό. Ο Πιερικός σήμερα δε μου άρεσε στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν ήταν αυτός Πιερικός, δεν είχε πάθος, εμφάνισε πλήρη αδιαφορία, ντρέπομαι που ηγούμαι αυτής της ομάδας.

Ζητάω συγγνώμη από τον υγιή φίλαθλο της πόλης. Εγώ πλέον σκέφτομαι να αποχωρήσω από πρόεδρος και να αναλάβει οποιοσδήποτε άλλος θέλει μέσα από τη διοίκηση ή από αυτούς που ενδιαφέρονται από έξω. Όταν το σπίτι σου δεν μπορείς να το ελέγξεις δεν μπορείς να είσαι μέσα εκεί, τώρα τι φταίει είναι κάτι άλλο. Την Τρίτη θα γίνει έκτακτο Δ.Σ για να ανακοινώσω στα μέλη της διοίκησης την απόφαση μου.

Με πιέζουν να μην φύγω, αλλά εγώ όταν λέω κάτι το εννοώ. Δεν μπορώ να πληρώνω πλέον την ομάδα, ας έρθουν αυτοί που ενδιαφέρονται και αγαπούν τον Πιερικό να αναλάβουν. Εγώ κορόιδο δεν ήμουν ποτέ στη ζωή μου, δεν μπορώ να τρέχω να μαζεύω λεφτά από τη δουλειά μου και να πληρώνω αυτούς που δεν μπορώ να τους ελέγχω και να τους ελέγχουν οι από έξω.

Αυτό δεν συνέβη μόνο σήμερα, αλλά και σε κάποια άλλα παιχνίδια. Το σχήμα που λέει ότι είναι έτοιμο να έρθει να αναλάβει και να μην ρωτάει πόσα είναι τα χρέη του Πιερικού γιατί αυτά είναι για τους "μπακάληδες". Μέσα στην εβδομάδα θα αποφασιστεί αν θα γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση.»
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου