Πληρώθηκαν και επέστρεψαν στις προπονήσεις

Κανονικά έδωσαν το παρών οι παίκτες της Σπάρτης στο δημοτικό στάδιο και προπονήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (17/5). Προς εκτόνωση οδεύει η ένταση των τελευταίων ημερών στην ομάδα της Λακωνίας.
Μετά την πληρωμή των ενοικίων και ενός μισθού στους παίκτες της Σπάρτης, εκείνοι έδωσαν το παρών το απόγευμα της Τετάρτης στο δημοτικό στάδιο της πόλης και έκαναν προπόνηση μετά από αρκετές μέρες. Πρόθεση των ποδοσφαιριστών είναι να αγωνιστούν κανονικά την Κυριακή (21/5, 17:00) στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό και γενικότερα να ολοκληρώσουν τη σεζόν.

Βέβαια, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τις 17 προσφυγές που έχουν κατατεθεί, αλλά αναμένεται το επόμενο διήμερο, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι παίκτες, να τις ανακαλέσουν. Αυτό θα εξαρτηθεί βέβαια, και από το πότε θα δουν ξανά το χρώμα του χρήματος και από τις δεσμεύσεις θα λάβουν από τον Δημήτρη Νικόλαρο για τα υπόλοιπα οφειλόμενα.

Στην προπόνηση δεν έδωσε το παρών ο Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος εδώ και καιρό έχει εξασφαλίσει άδεια, καθώς από τις 15 έως τις 29 Μαΐου παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής στη Θεσσαλονίκη για το UEFA B’.
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου