Στο Αμβούργο του Κυριάκου Παπαδόπουλου ο Παναγιώτης Αμανατίδης! (φωτο)

Δέκα ημέρες φιλοξενούμενος της Γερμανικής ομάδας του Αμβούργου ο νεαρός Κατερινιώτης τεχνικός Παναγιώτης Αμανατίδης. Το Pieriasport γνωστοποιεί στον κόσμο της περιοχής μας, την εμπειρία του στην ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, σύμφωνα με το κείμενο και το φωτογραφικό υλικό που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
"Έπειτα από την πρώτη επίσκεψη στην ομάδα του Αμβούργου για παρακολούθηση προπονήσεων , ήρθε η πρόσκληση επισήμως από την ομάδα για hospitance 10 ημερών. Έτσι λοιπόν πήγα εκ νέου στο Αμβούργο εκεί που ο συμπολίτης μας Κυριάκος Παπαδόπουλος έγραψε ιστορία, καθώς ήταν καταλυτής τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο να παραμείνει ο ιστορικός σύλλογος της Γερμανίας στην Bundesliga ,από όπου δεν έχει πέσει ποτέ!!

Ο μοναδικός σύλλογος στην ιστορία της Bundesliga!! Έτσι λοιπόν είχα την τιμή να με φιλοξενεί αυτός ο ιστορικός σύλλογος. Είχα άριστη φιλοξενία,ξενάγηση,συνεργασία,συζητήσεις επαγγελματικές,τρόπος λειτουργίας,πρακτική προπόνηση στις ομάδες των ακαδημειών. Αυτές τις μέρες μου έδειξαν πολλά και κατάλαβα γιατί βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο.Αυτές τις μέρες στην κυριολεξία ήμουν ένας από αυτούς.Καθημερινή παρουσία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου 10 ώρες !! Κάθε μέρα ήξερα τι θα κάνω καθώς είχα το πρόγραμμα από πριν.

Σε καθημερινή βάση είχαμε καταγραφή και αξιολόγηση της προηγούμενης ημέρας, εβδομαδιαίο προγραμματισμό, συζητήσεις με όλους τους προπονητές για διάφορα θέματα, βίντεο ανάλυση αγώνων,σχεδιασμός προπόνησης, προπόνηση στο γήπεδο, συζήτηση μετά την προπόνηση και αξιολόγηση. Καθαρά επαγγελματικός τρόπος λειτουργίας.Η μεγαλύτερη εμπειρία μου όμως ήταν που καθημερινά έκανα ο ίδιος ένα μέρος των προπονήσεων ή ολόκληρες, στις ηλικίες των U15 , U17 , U21.

''Όταν ακούς από ανθρώπους τεράστιους στο χώρο του Γερμανικού ποδοσφαίρου τα καλύτερα λόγια........,απλά συνεχίζω να είμαι προσγειωμένος και να κάνω αυτό που έκανα και πριν. Πίστη στον εαυτό μου και δουλειά,δουλειά, δουλειά !!!
Ευχαριστώ για όλα ! '' Εις το επανιδείν '' .."Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου