Παναγιώτης Αμανατίδης: Το παρόν και το μέλλον είναι καθαρά θέμα δικό μας

"Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό,δεν μπόρεσα να βγάλω ευχαριστήρια ανακοίνωση,μετά το πέρας των υποχρεώσεων μου με τις Μεικτές ομάδες. θα το κάνω τώρα όμως:
''Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις 2 διοικήσεις με τις οποίες συνεργάστηκα φέτος, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και συνεχίζουν να μου δείχνουν.Επίσης να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στις υποχρεώσεις των Μεικτών φέτος.Ήταν όλοι τους άριστοι στη συμπεριφορά και την αγωνιστική τους προσπάθεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο σε όλους τους προπονητές,για την συνεργασία μας και τη συνεννόηση. Με την συμπεριφορά τους μου έδειξαν ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά , για το κοινό καλό όλων. Τέλος να ευχαριστήσω τους γονείς των παιδιών για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν όλοι για τα παιδιά τους.

Ένα μεγάλο προνόμιο του ανθρώπου είναι η επικοινωνία , να ακούς , να μελετάς, να επεξεργάζεσαι, να φιλοσοφείς, να σχηματίζεις άποψη και γνώμη,να προσπαθείς,να συνεργάζεσαι, να δημιουργείς την προσωπικότητα σου. Μόνο έτσι υπάρχει εξέλιξη, μόνο έτσι γινόμαστε καλύτεροι σαν άνθρωποι, μόνο έτσι πηγαίνουμε μπροστά σαν κοινωνία και σαν έθνος.
Όλοι μαζί ενωμένοι για τον ίδιο σκοπό μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, άλλωστε το έχει δείξει η ιστορία πολλές φορές στο παρελθόν. Το παρόν και το μέλλον είναι καθαρά θέμα δικό μας ! ! !"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου