ΟΑΣΠΕ: Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ακαδημιών στην Καβάλα το καλοκαίρι

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
17 - 24 Ιουνίου 2017
7ο Acadimies Summer Golden Cup
Θεσσαλονίκη, Μάρτιος 2017

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι του 2017 έχει ήδη αρχίσει!
Ελάτε μαζί μας στην Καβάλα για αξέχαστες εμπειρίες και μοναδικές αθλητικές στιγμές! Εξασφαλίστε τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των αθλητών σας μέσω των ασφαλιστικών ταμείων και του ΟΑΕΔ κι ενημερωθείτε για τη ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά, καθώς και για τις προσιτές τιμές που πέτυχε ο ΟΑΣΠΕ για τους ιδιώτες.
Οι εγγραφές άρχισαν κι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
Σας προσκαλούμε στην Κατασκήνωση Alexandra Camp στην Παραλία Κάριανης Καβάλας, όπου για μια εβδομάδα θα «χτυπά» η καρδιά του παιδικού ποδοσφαίρου! Συγκεκριμένα, από το Σάββατο 17/6 ως και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας – ΟΑΣΠΕ, διοργανώνει Πανελλήνιο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «Acadimies Summer Golden Cup» για παιδιά ηλικίας από 8 ως και 16 ετών στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης Alexandra Camp, αλλά και της ευρύτερης περιοχής!
Πιστοί από την αρχή της λειτουργίας μας στο θεσμό των Παιδικών Πρωταθλημάτων, οργανώσαμε μία ακόμη μεγάλη αθλητική γιορτή σ’ ένα όμορφο χώρο ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά, που προσφέρει υψηλής ποιότητας κατασκηνωτική ζωή.
Η κατασκήνωση Alexandra Camp, συνδυάζει ένα ευχάριστο κι αρμονικό περιβάλλον με άρτιες και ασφαλείς κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις. Περιμένοντας το καλοκαίρι προετοιμαζόμαστε, να υποδεχτούμε τους μικρούς ποδοσφαιριστές και τους φίλους τους, στην υπέροχη παραλία της Κάριανης Καβάλας, δίπλα στους Αμμόλοφους!
Αποβλέπουμε σε ποιοτικά αποτελέσματα, με την κοινωνικοποίηση των παιδιών μέσα από ένα καθημερινό πανηγύρι χαράς, διασκέδασης και δημιουργίας.
Από τη δική σας πλευρά, μένει να οργανώσετε τις αποστολές των ομάδων σας και να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στο 7ο Acadimies Summer Golden Cup που διοργανώνει ο ΟΑΣΠΕ έχουν παιδιά ηλικίας 8-16 ετών. Κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει όσους αθλητές επιθυμεί, όπως επίσης έναν προπονητή κι έναν συνοδό.
ΝΕΩΝ 2000- 2001 (35΄Χ2) 11Χ11
ΠΑΙΔΙΚΟ 2002 - 2003 (35΄X2) 11Χ11
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2004 -2005 (30΄Χ2) 9Χ9
ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2006 -2007 (25΄Χ2) 8Χ8
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 2008 – 2009 (25΄Χ2) 7Χ7
ΓΗΠΕΔΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Alexandra Camp
1 γήπεδο ποδοσφαίρου 11×11 με φυσικό χόρτο,
1 γήπεδο 8χ8 φυσικό χόρτο και νυχτερινό φωτισμό,
1 γήπεδο 5×5 με συνθετικό χλοοτάπητα και νυχτερινό φωτισμό

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Η μεταφορά των ομάδων από κεντρικές περιοχές της Ελλάδας είναι Δωρεάν και επιβαρύνει την Κατασκήνωση. Ρωτήστε μας σχετικά με την δωρεάν μετακίνηση.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΣΩ ΤΑΜΕΙΩΝ
Η συμμετοχή στο Τουρνουά 7ο Summer Golden Cup είναι Δωρεάν μέσω όλων των Ταμείων. Το κόστος συμμετοχής στους ιδιώτες είναι 190€, ενώ υπάρχει μέριμνα και ειδικές τιμές για αδέρφια και ανέργους.

ΚΥΠΕΛΛΑ – ΕΠΑΘΛΑ
Στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας απονέμονται μετάλλια και κύπελλα. Σε όλες τις ομάδες απονέμονται αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.
Τιμητικές διακρίσεις απονέμονται ανά κατηγορία στον πρώτο σκόρερ, στον καλύτερο τερματοφύλακα και τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του τουρνουά, μετά από ψηφοφορία μεταξύ των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟ 7Ο Summer Golden Cup
Θα βρεθείς σε ένα καταπράσινο, δροσερό τοπίο δίπλα στη θάλασσα με άριστες εγκαταστάσεις
Θα έχεις ένα ημερήσιο πρόγραμμα γεμάτο με δραστηριότητες από το πρωί μέχρι το βράδυ!
Θα συναγωνιστείς με παιδιά από άλλες περιοχές της Ελλάδας!
Θα πάρεις μέρος σε συναρπαστικούς αγώνες!
Θα περάσεις αξέχαστες διακοπές κολυμπώντας σε καταγάλανα νερά!
Θα σε φροντίζει το έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της Κατασκήνωσης Alexandra Camp!
Θα σου μείνουν αξέχαστες οι στιγμές ψυχαγωγίας!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
Η ψυχαγωγία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του προγράμματός μας. Στόχος του είναι τα παιδιά μέσω του παιχνιδιού και της διασκέδασης να εκτονωθούν και να μάθουν να συνεργάζονται, να δημιουργούν, να εξερευνούν. Τα παιδιά αποκτούν πρότυπα παίρνοντας διάφορα ερεθίσματα από τα στελέχη και τους συνοδούς προπονητές τους.
Κυρίως, όμως, γίνονται τα ίδια πρωταγωνιστές συμμετέχοντας σε όλες τις παράλληλες δραστηριότητες της Κατασκήνωσης, μια διαδικασία που τους βοηθάει να αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή τους. Η ομάδα ψυχαγωγίας της Alexandra Camp, συνεργάζεται στενά με όλα μας τα στελέχη και τους υπεύθυνους αποστολής έτσι ώστε οι δραστηριότητες να είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Έτσι, κάθε μέρα έχουμε και μία προσεχτικά σχεδιασμένη και διαφορετική δραστηριότητα και αυτό κάνει τη διαφορά!
ΘΑΛΑΣΣΑ
Τα παιδιά πηγαίνουν καθημερινά στη θάλασσα συνοδευόμενα από τον προπονητή και τον συνοδό τους. Εκεί, μπορούν να κολυμπήσουν, να καθίσουν κάτω από τις ομπρέλες, να παίξουν στην άμμο ή να ασχοληθούν με κάποιο από τα αθλήματα. Στη θάλασσα υπάρχει ο ναυαγοσώστης με τους βοηθούς του και οι προπονητές των θαλάσσιων αθλημάτων. Τα παιδιά κολυμπούν μέσα σε προστατευτικό κλοιό.
Η κατασκήνωση βρίσκεται στο 110ο χλμ Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στην Παραλία Κάριανης. Δείτε περισσότερα στη σελίδα https://www.alexandracamp.gr/

ΠΑΡΟΧΕΣ
Γήπεδα, εγκαταστάσεις με συνθετικό και φυσικό χλοοτάπητα
Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχει γιατρός / διασώστης
Ασφαλές περιβάλλον
Παροχή υλικοτεχνικής υποδομής
Γραμματεία Αγώνων
Οργάνωση, Τεχνικοί υπεύθυνοι, Παρατηρητές αγώνων
Κύπελλα, μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα, δώρα χορηγών
Κάλυψη στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο “7ο Acadimies Summer Golden Cup” θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέσω EMAIL: info@acadimies.gr καθώς και τηλεφωνικά Τ. 2310810837 και 6977856866 | 6977526990

Οι σύλλογοι που θα οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους, θα ειδοποιηθούν εγκαίρως για τις περαιτέρω λεπτομέρειες.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 1/06/2017
Οσες ομάδες αποδεχτούν την πρόσκληση συμμετοχής, αυτόματα αποδέχονται τους κανονισμούς αγώνων του τουρνουά, οι οποίοι θα αποσταλούν συνημμένα στους ενδιαφερόμενους.
Η οργανωτική επιτροπή παραμένει στη διάθεση όλων των ενδιαφερόμενων για κάθε διευκρίνιση.
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και σας περιμένουμε να χαρούμε όλοι μαζί μιαν ακόμη μεγάλη γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου!
Δείτε περισσότερα εδώ στη σελίδα του ΟΑΣΠΕ / oaspe.org

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
η οργανωτική επιτροπή του ΟΑΣΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου