Τάσος Σαραηλίδης: Κύριε Διαμαντόπουλε καλά τα λέτε αλλά ...δεν τα κάνετε!

Τις ενστάσεις του για την τοποθέτηση του Σταύρου Διαμαντόπουλου στις σημερινές του δηλώσεις έκανε ο πρώην πρόεδρος του Πιερικού Τάσος Σαραηλίδης, ο οποίος με επιστολή του στο Pieriasport, αναφέρει τα εξής:
"Κύριε Διαμαντόπουλε είστε χρόνια στο ποδόσφαιρο και σέβομαι και την ιστορία και τις γνώσεις σας.
Όχι όμως και την επιλογή σας να βρίσκεστε δίπλα σε έναν άνθρωπο που μέχρι στιγμής το μόνο που κάνει είναι να λέει ψέματα και να δημιουργεί πρόσθετα οικονομικά ανοίγματα και χρέη στο όνομα του Πιερικού.
Καλά τα λέτε και συμφωνώ μαζί σας αλλά στις 15 μέρες (πριν τη λήξη του πρωταθλήματος) που βρέθηκε στην προεδρία του Πιερικού ο συνεργάτης σας, έμεινε απλήρωτο το τραπέζι της ομάδας το οποίο έγινε πριν το εντός έδρας παιχνίδι με τον Θεσπρωτό στο μαγαζί που έτρωγαν μέχρι τώρα οι παίκτες και είχα πληρώσει μέχρι και το τελευταίο ευρώ εγώ μέχρι τότε, δεν εξοφλήθηκε το λεωφορείο που ταξίδεψε η ομάδα στην Κέρκυρα και το κυριότερο, δεν πραγματοποίησε καμία απο τις μέχρι τώρα δεσμεύσεις του απέναντι στο Δ.Σ.

Εγώ παραιτήθηκα για να τακτοποιηθούν οι τελευταίες υποχρεώσεις της διοίκησης γιατί δεν ήμουν σε θέση να τις τακτοποιήσω και όχι για να κάνω τον Διακουμάκο πρόεδρο και να ακολουθήσουν όλα αυτά τα ρεζιλίκια για την ομάδα.

Καλά τα λέτε κύριε Διαμαντόπουλε αλλά είστε έμπειρος και ξέρετε καλά ότι οι ομάδες δεν διοικούνται με λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις, ούτε με παράγοντες που κάνουν κωλοτούμπες...
Αυτά που λέτε, άν τα πιστεύετε, πηγαίνετε την ομάδα στη γενική συνέλευση και πέστε τα στα μέλη του συλλόγου ώστε να σας δώσουν την συγκατάθεση τους να συνεχίσετε. Εγώ δε σας τη δίνω και θα κάνω κάθε νόμιμη ενέργεια ώστε να πάψετε να δημιουργείτε προβλήματα στον Πιερικό."
Τάσος Σαραηλίδης

Να θυμίσουμε ότι ο Τάσος Σαραηλίδης έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να οδηγηθεί η ομάδα σε Γενική Συνέλευση και εκεί να αποφασιστεί το μέλλον του Πιερικού, με τις παραιτήσεις μελών του Δ.Σ. οι οποίες δρομολογήθηκαν και θα πλήξουν τον αριθμό των μελών που δίνει το νόμιμο δικαίωμα στο υπάρχων σχήμα να διοικεί.
Στον απόηχο όλων αυτών, ο Γιώτης Διακουμάκος υποσχέθηκε ότι αύριο Τετάρτη 31 Μαΐου θα πληρώσει τις υποχρεώσεις της ομάδας, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέχεια των εξελίξεων στην Κατερινιώτικη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου