Το "ευχαριστώ" του Ρούνεϊ στον Σάκη Παπαβασιλείου!

Ενας ακόμη ποδοσφαιριστής, μετά τους Βαρουχα και Δαμιανάκη αποχαιρετά τον Α.Ο. Χανιά. Ο Ρούνεϊ Εβα Βάκενβαϊ αναμένεται να συνεχίσει αλλού την καριέρα του από την επόμενη χρονιά, με τον μάνατζερ που τον εκπροσωπεί να απευθύνει εκ μέρους του, ευχαριστίες προς τους προπονητές και τους συμπαίκτες του ποδοσφαιριστή.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία όσο αγωνίστηκε, ήρθε ως γνωστόν στον ΑΟΧ τον περασμένο Γενάρη. Καθιερώθηκε αμέσως ως βασικός από τον Σάκη Παπαβασιλείου που ήταν τότε προπονητής στην ομάδα και αυτός που τον επέλεξε, ανάβοντας το "πράσινο φως" για την ένταξή του στο ρόστερ. Ο Ρούνεϊ έπαιξε συγκεκριμένα σε 21 ματς και σημείωσε 3 τέρματα, δείχνοντας σημειώνουμε ξανά, πολύ καλά στοιχεία.

Ο Ρούνεϊ θέλει μέσω του athlitiko να ευχαριστήσει τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε το διάστημα που έμεινε στον ΑΟΧ, αλλά και τους συμπαίκτες του για τη βοήθεια και την υποστήριξή τους.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ομάδα στο εξωτερικό, όπως άλλωστε γνωρίζουν και από τον ΑΟΧ, χωρίς πάντως να ξέρουν ποια θα μπορούσε να είναι αυτή.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram λέει «αντίο» στον Α.Ο. Χανιά ο Βακενβάι Ρούνεϊ Εβα, ευχαριστώντας τους προπονητές που συνεργάστηκε, Παπαβασιλείου και Παντέλη, καθώς και τους συμπαίκτες του.

 Ειδικότερα, το αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τον πρώην πια επιθετικό του ΑΟΧ είναι το εξής:

«Καθώς φεύγω από τον Α.Ο. Χανιά, θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη και να ευχαριστήσω θερμά τους προπονητές μου, κ. Σάκη Παπαβασιλείου και κ. Νικόλαο Παντελή για την ευκαιρία. Και επίσης όλους τους συμπαίκτες μου για την αγάπη και την υποστήριξή τους.
Παραμένω ισχυρός και κοιτάζω μπροστά για μεγαλύτερες προκλήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου