Μέχρι τις 8 Ιουνίου η προεδρία Σάκη Τζήμα στη Νίκη Βόλου

Να σεβαστούν την απόφαση της Γ.Σ. με την οποία δόθηκαν τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος στον κ. Τζήμα για την ποδοσφαιρική σεζόν 2016-17, αποφάσισαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης κατά την χθεσινή τους συνεδρίαση.
Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ", που συνεδρίασε στις 4 Μαΐου 2017, και συζήτησε μεταξύ άλλων, το εξώδικο που απεστάλη από τον Αθανάσιο Τζήμα, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Το ΔΣ σεβόμενο το καταστατικό του συλλόγου καθώς και τις αποφάσεις των οργάνων του, σέβεται την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 8 Ιουνίου 2016, σύμφωνα με την οποία υπεύθυνος, του ποδοσφαιρικού τμήματος, για την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2016 - 2017 είναι ο κ. Αθανάσιος Τζήμας.
Ο κ. Τζήμας έχει την υποχρέωση να ολοκληρώσει τη τρέχουσα αγωνιστική χρονιά. Δίνεται επίσης η δυνατότητα να αποπληρώσει κάθε οφειλή στο ποδοσφαιρικό τμήμα, να συντάξει τον οικονομικό απολογισμό του τμήματος που μαζί με το βιβλίο Πρακτικών Συμβουλίων της Διοικούσας Επιτροπής οφείλει να παραδώσει στο ΔΣ για τη χρονιά που διοίκησε έως τις 8 Ιουνίου 2017 όπου λήγει και επίσημα η θητεία του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ»

Να περιμένουν οι σωτήρες...
Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κ. Ευσταθίου για τη χορηγία των μέχρι τώρα μετακινήσεων της ομάδας, εξέδωσε η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης και προσωπικά ο κ. Τζήμας. Παράλληλα διευκρινίζει πως τα εξοδολόγιο του αγώνα με τους Μαύρους Αετούς κάλυψε ο ίδιος, ως όφειλε, όπως θα καλύψει και τα έξοδα μετακίνησης για τον αγώνα της Νίκης με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η ομάδα θα ταξιδέψει από το Σάββατο στην Άρτα. Τέλος, ο κ. Τζήμας τονίζει πως οι υποψήφιοι σωτήρες και επενδυτές μπορούν να περιμένουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 και ο πρόεδρός της κ. Σάκης Τζήμας, θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες στον κ. Ευσταθίου για την μέγιστη βοήθεια προς την ομάδα μας, την οποία και διευκόλυνε στις εκτός έδρας μετακινήσεις της μέχρι χθες!

Όσο για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής στην Άρτα με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκη, η αποστολή της ομάδας μας θα φύγει από αύριο Σάββατο, παραμονή της αναμέτρησης, θα διανυκτερεύσει σε γνωστό ξενοδοχείο και φυσικά δεν αλλάζει ο τρόπος σκέψης της Διοίκησης, όσον αφορά την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Όπως και την προηγούμενη αγωνιστική ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας κάλυψε - ως όφειλε - αποκλειστικά ο ίδιος όλα τα έξοδα για να διασφαλιστεί η αναμέτρηση με τους Μαύρους Αετούς, έτσι και τώρα θα καλύψει προσωπικά όλα τα έξοδα που απαιτούνται για την αναμέτρηση της Άρτας.

Επίσης ο κ. Τζήμας προσανατολίζεται στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, να ακολουθηθεί η ίδια τακτική, της ελευθέρας εισόδου με προαιρετικό εισιτήριο.

Τέλος, οι υποψήφιοι "σωτήρες", "επενδυτές" και ότι άλλο έχουν σκαρφιστεί ορισμένοι, μπορούν να περιμένουν ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου...»
Πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου