ΑΣΚ ΧΟΥΡΟΝ: Με 5-10 αγώνες δεν είστε τιτλούχοι. Ταπεινοί στις νίκες και σοφότεροι στις ήττες!

Αλλαγές στην εισαγωγή της σχολής «Α.Σ. ΧΟΥΡΟΝ»
Η «σχολή Α.Σ.ΧΟΥΡΟΝ» είναι φιλοσοφημένη αθλητική μονάδα που καλλιεργείται εδώ και δεκαετίες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα επίκαιρα με βάση την ερασιτεχνική κλασική πυγμαχία.
Στόχος του είναι να μεταδώσει το αθλητικό ιδεώδες να αναπτύξει αθλητές στο συγκεκριμένο άθλημα άλλα και να βελτιώσει την τεχνική του με έμπειρες και μοναδικές μεθοδολογίες.
«Επί τω καιρώ» συναντούμε το φαινόμενο της κλωνοποίησης η ακόμα καλύτερα αναπαράστασης των μεθόδων έτσι ώστε να δημιουργείτε μία σύγχυση τόσο στους νέους αθλητές όσο και στους δάσκαλους διάφορων σχολών άλλο πολεμικών τεχνών η αθλημάτων.

Είναι απαραίτητη λοιπόν μία διευκρίνιση τι δηλώνει κάθε σχολή και περισσότερο μία σωστή πληροφόρηση επί του αθλήματος. κατέληξα στο συμπέρασμα για να αποφευχθεί το φαινόμενο της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς σε αδιάλλακτους μαθητές η εισαγωγή νέων αθλητών στην σχολή «ΧΟΥΡΟΝ»πλέον θα γίνεται με αυστηρότερα κριτήρια, επιτακτικότερος έλεγχος από το δ.σ. για την υγεία του αθλητή καθώς θα επισυνάπτεται υποχρεωτικά και η βεβαίωση ποινικού μητρώου μαζί με την υπεύθυνη δήλωση!

Η έκδοση αθλητικού δελτίου θα γίνεται υστέρα από εκτενή παραμονή του αθλητή στην σχολή μέχρι να αποτελέσει παράδειγμα η συμπεριφορά του και να αποφασισθεί με πλειοψηφία εάν είναι αποδέκτη η συμμέτοχη σε επίσημους αγώνες. η εκπαίδευση δεν έχει ομοιόμορφο χαρακτήρα σε όλους τους αθλητές! η εμπειρία και η τακτική αποκτάται με σκληρές προπονήσεις (σωματικές όσο και ψυχικές εντάσεις ) αντιμετωπίζοντας πολλές φορές σε επίσημους αγώνες και ανωτέρους αντίπαλους…»
Οτιδήποτε άλλο διαφορετικό που έχει την κατάληξη ενός ακραίου φαινομένου με κύρια χαρακτηριστικά την βία την πρόθεση τραυματισμού και την κακία η ακόμη και την προσωπική οργή, δεν έχει θέση στο μεγάλο έργο του καθοδηγητή (μάστερ) που δεν είναι τίποτε άλλο από την διάδοση της τέχνης της ιδέα της αυτοσυγκέντρωσης, καθώς και της σωματικής άσκησης (ενδυνάμωσης) και πνευματικής ευεξίας με προτεραιότητα την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και θωράκιση του εαυτού μας με θετική ενέργεια…
Δες http://huron71.wixsite.com/huronboxing/-philosophie

Με 5 και 10 αγώνες δεν είστε κάτοχοι τίτλων. Απλά γνωρίζετε το άθλημα . Βελτιώνεστε ως χαρακτήρας εμπλουτίζετε τις αρετές σας όπως σεβασμό & πειθαρχία και εισέρχεστε στον κόσμο του ευ αγωνίζεσθε των μαχητικών αθλημάτων με στόχο την νίκη μέσω της ευγενής άμιλλας. Η άξια σας επιβραβεύεται στην διάρκεια και όχι προφορικά.
Ο δάσκαλος είναι ο υπεύθυνος για τους αθλητές του και δεν επιτρέπεται να γίνονται συζητήσεις για τις ικανότητες η τις δεξιότητες δίκες σας η τρίτων, αυτές καθορίζονται από τον δάσκαλο. Υποχρέωση σας είναι να τις αποδείξετε « επί τη στάδιο» . Είναι υποχρεωτικές οι εμφανίσεις στις προπονήσεις και ειδικότερα στην προ αγωνιστική περίοδο.
Θα είστε ταπεινοί με τις νίκες σας και σοφότεροι με τις ήττες σας. Θα σέβεστε τους δάσκαλου σας και δεν θα υποτιμάτε τους συναθλητές σας. Θα βοηθάτε τους αρχάριους να εξελίσσονται και να γίνονται καλύτεροι.
Οποιαδήποτε ατομική και εγωιστική ενέργεια οδηγεί έκτος των πυλών της σχολής με τις ανάλογες κυρώσεις.
Με σεβασμό
coach & μάστερ
“ ΧΟΥΡΟΝ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου