ΑΣΚ ΧΟΥΡΟΝ στους 3ους Διασυλλογικούς Αγώνες Βορείου Ελλάδος παίδων - εφήβων- ανδρών & γυναικών!

Ο ΑΣΚ ΧΟΥΡΟΝ παρών στους 3ους Διασυλλογικούς Αγώνες Βορείου Ελλάδος με 7 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες παίδων - εφήβων- ανδρών& γυναικών
Σε πολύ καλό κλίμα και με σκληρούς αντιπάλους απο αξιόλογες σχολές η σχολή του huronboxing απέδειξε για μια ακόμη φορά ήθος, πίστη, αφοσίωση, πειθαρχία και αυτοσεβασμό με σκοπό την υπέρβαση προς το τέλειο !
Σεβασμό στους αθλητές μας στο κοινό μας στα πιστά μελη μας στο Huron fun club investment.

Αξιοσημείωτο είναι η 1η συμμετοχή γυναικείας αποστολής της Βερόνικας Ντελίδου στους αγώνες με πάρα πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια έμπειρη αντίπαλο της σχολής ΑΨΙΜΟΝ, καθώς και ο αγώνας του Σ.Κυριακίδη (εφήβων) που  θεωρείται και ο "καλύτερος"  αγών της σχολής μας σε μια σκληρή κόντρα και απίστευτη μονομαχία απέναντι σ έναν σκληρό αντίπαλο της καλύτερης σχολής Πυγμαχίας  Θεσαλλονίκης ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΤΕΑΜ, με ανταλλαγές χτυπημάτων και απίστευτη ταχυδύναμη,  οι  Ν. Σταυρίδης & Π.Νικολαίδης αντιμετώπισαν τους καλύτερους της διοργάνωσης (σε επαγγελματικό επίπεδο) έμπειρους αθλητές  των μαχητών ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ , UFC, με πλήθος συμμετοχών και διακρίσεων με πλούσιο θέαμα δεξιοτήτων και ικανοτήτων. Μια άνετη ΝΙΚΗ κατόρθωσε επάξια ο Κ.Χρυσοχοιδης που βαζει 2 στα 2 και συνεχίζει !

Για τους Ν.Κανάρα και Κ.Ντατίδη στον 1ο τους αγώνα έδειξαν αθλητικό ήθος μαχητικό πνεύμα και φυσικά το σπουδαιότερο "χαρακτήρα" που αρμόζει στο αθλητικό μας ιδεώδες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου