Επεισοδιακό τριήμερο με πολύ βροχή, 2 πτώσεις και δεύτερη θέση στις Σέρρες για τον δικό μας Παναγιώτη Κόκκινο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας! (φωτο)

Επεισοδιακό το τριήμερο για τον Παναγιώτη Κόκκινο στον 3ο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ταχύτητας στις Σέρρες 28-5-2017.

Την Παρασκευή στις ελεύθερες δόκιμες έκανε την εμφάνιση τις η βροχή που έφερε δυστυχώς για τον Παναγιώτη 2 πτώσεις. Στα πρώτα ελεύθερα στην στροφή 4 και στα δεύτερα ελεύθερα στην στροφή 8 φέρνοντας αρκετή δουλειά στο γκαράζ της ομάδας του.

Με τον μηχανικό του Αναστάσιο Ζέλκα να προσπαθεί να επισκευάσει την μοτοσυκλέτα για να είναι έτοιμη για τα χρονομετρημένα του Σαββάτου. Τα πρώτα χρονομετρημένα του Σαββάτου γίνανε κάτω απο καταρρακτώδη βροχή με άσχημο αποτέλεσμα τις ομάδας στο 1.37.362 και την διακοπή των δεύτερων χρονομετρημένων αφού η πίστα είχε πλέον γεμίσει νερά.


Την Κυριακή στον αγώνα  με τον καιρό να ανοίγει, ξεκίνησε η εκκίνηση κάνοντας 3 γύρους  και έναν κάλο ρυθμό, αλλά ένα τεχνικό πρόβλημα στο τιμόνι της μοτοσυκλέτας (έσπασε το δεξί clipon) ανάγκασε τον Παναγιώτη να ρίξει αρκετά τον ρυθμό του ώστε να μπορεί να τερματίσει τελικά στην δεύτερη θέση και με τον καλύτερο χρόνο 1.35.962.

Επόμενος αγώνας στα Μέγαρα στις 18 Ιουνίου.

Χορηγοί της ομάδας του Παναγιώτη Κόκκινου είναι:

AUTO ART ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗ
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΥΤΣΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου