Απέσυρε την προσφυγή για τα δεδουλευμένα του ο Χρήστος Καρτσαμπάς. Τέλος 2 απο την Σπάρτη

Τέλος από την Σπάρτη δύο, απέσυραν τις προσφυγές τους οι παίκτες
Παρελθόν από τις τάξεις της Σπάρτης, αποτελούν οι Αλέξανδρος Γκαλίτσιος και Κώστας Κοτσαρίδης. Απέσυραν τις προσφυγές τους οι περισσότεροι από τους παίκτες.

 Απόντες από τις υποχρεώσεις της Σπάρτης στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια, θα είναι οι Αλέξανδρος Γκαλίτσιος και Κώτσας Κοτσαρίδης, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν από το δυναμικό των Λακώνων.

Ο πρώτος μέσω ανάρτησης του στο Facebook, δεν αποδέχτηκε τον διακανονισμό που πρότεινε η διοίκηση, ενώ όσον αφορά τον δεύτερο αρνήθηκε να αποσύρει την προσφυγή του.

Από εκεί κι έπειτα σ΄ότι έχει να κάνει με τις προσφυγές που είχαν καταθέσει οι παίκτες, οι περισσότεροι προχώρησαν στην απόσυρση αυτών. Ο λόγος για τους Μελίσσα, Κραβαρίτη, Λώττα Μπουντόπουλο, Καρτσαμπά, Χαδιάρη, Φράγκο, Αναστασόπουλο, Ηλιόπουλο και Κορνέζο, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αχαρναϊκό.

Αντίθετα οι Σιώπης, Ροβίθης, Παπαχρήστος και Μουζακίτης, δεν έχουν κάνει ακόμα γνωστές τις προθέσεις τους, με τους εναπομείναντες παίκτες να περιμένουν από την διοίκηση να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις που έχει δώσει, και την προσεχή Τρίτη (23/5) να προχωρήσει στην καταβολή ενός ακόμα μισθού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου