Γ΄Εθνική-2ος όμιλος: Ένας απο τους 4 θα ...βουτήξει. Το πρόγραμμα για τον καθένα και η βαθμολογία του

Δυο βαθμούς επάνω από την Αμβρακία Κωστακιών είναι ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο κι ενώ απομένουν ακόμα 3 παιχνίδια για το τέλος της φετινής περιόδου. Εθνικός Φιλιππιάδας και Ελευθεροχώρι είναι 2 και 3 βαθμούς πιο ψηλά από την ομάδα της Πιερίας, αντίστοιχα.
Το Pieriasport σας μεταφέρει στο πρόγραμμα που ακολουθεί για τις 4 αυτές ομάδες, οι οποίες θα κρίνουν την τύχη τους στα επόμενα 3 παιχνίδια, μέσα από αναμετρήσεις που παίξουν ακόμη και αναμεταξύ τους.

Σίγουρα αν ο Καραϊσκάκης είχε κερδίσει τον Απόλλωνα στο μεταξύ τους παιχνίδι θα ήταν διαφορετικά για όλους τα πράγματα αφού θα ήταν πιο …ζεστός μέχρι τέλους, αλλά σε περίπτωση νίκης της Λαρισινής ομάδας την Κυριακή στο Βατάν με τον Διαγόρα Σεβαστής, κρίνεται και μαθηματικά η άνοδος για τους Θεσσαλούς.
Από εκεί και πέρα σημαντικό ρόλο θα παίξει και η διάθεση των ισχυρότερων ομάδων της κατηγορίας, με δεδομένη την αναδιάρθρωση των ομίλων το καλοκαίρι και ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, για τις ομάδες που θα θελήσουν-επιλέξουν να έχουν στον όμιλο τους.

Το Ελευθεροχώρι έχει δυο ντέρμπι με ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη αλλά επι της ουσίας ψάχνει μια νίκη στα υπόλοιπα 3 παιχνίδια του και εύκολα ή δύσκολα θα τη βρεί.

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα αφού ταξιδεύει στο  Ελευθεροχώρι, υποδέχεται τον Καραϊσκάκη και τελευταία αγωνιστική παίζει με τον Διαγόρα στη Σεβαστή.

Δύσκολο και το πρόγραμμα του Αχιλλέα, με Ολυμπιακό στο Βόλο, ντέρμπι με Ελευθεροχώρι στη Νεοκαισάρεια και ταξίδι αγνώστου προορισμού την τελευταία αγωνιστική στην Άρτα με Καραϊσκάκη…

Η Αμβρακία θα κάνει τη ...βόλτα της στην γειτονική Ηγουμενίτσα, υποδέχεται τον Αστέρα που ξεκίνησε ήδη διακοπές και τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει για ...μπάνιο στην Εύβοια. Η ομάδα της Ηπείρου θα παίξει τρία παιχνίδια με 3 αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες, οπότε η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος της.
Ίδωμεν!

Δείτε τα τελευταία 3 παιχνίδια για κάθε ομάδα, και την βαθμολογία όπως είναι τώρα:

13η αγωνιστική
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, 15:00
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου- Εθνικός Φιλιππιάδας
Θεσπρωτός -Αμβρακία Κωστακιών
Ολυμπιακός Βόλου-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

14η αγωνιστική
Εθνικός Φιλιππιάδας- Καραϊσκάκης
Αμβρακία Κωστακιών-Αστέρας Πετριτή
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας- Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου

15η αγωνιστική
Διαγόρας Σεβαστής- Εθνικός Φιλιππιάδας
Ένωση Απολλώνιου/ Ιστιαίας-Αμβρακία Κωστακιών
Καραϊσκάκης -Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Ρήγας Φεραίος

Βαθμολογία
12.Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου  26
13.Εθνικός Φιλιππιάδας  25
14.Αχιλλέας Νεοκαισάρειας  23
15.Αμβρακία Κωστακιών  21
16.Αστέρας Πετριτή  11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου