Προσφυγή για τα δεδουλευμένα τους 13 παίκτες στην Σπάρτη!

Νομικά κινείται το μεγαλύτερο μέρος των παικτών της Σπάρτης με την ομάδα να βρίσκεται στον αέρα. Ξεκίνησε ο χορός των προσφυγών στην Σπάρτη, καθώς αργά το βράδυ της Παρασκευής (12/5) 13 παίκτες αποφάσισαν να κινηθούν νομικά και το Σάββατο (13/5) επρόκειτο να κατατεθούν μέσω του ΠΣΑΠ.

Όπως αναφέρει το liganews.gr, από τους 21 ποδοσφαιριστές του ρόστερ, οι 13 καταθέτουν προσφυγή και πρόκειται για τους Αναστασάκο, Αναστασόπουλο, Ροβίθη, Φράγκο, Λώττα, Κοτσαρίδη, Μπουντόπουλο, Σιώπη, Κραβαρότη, Καρτσαμπά, Γκαλίτσιο, Μπανούση και Γιαννίτση.
Αυτό σημαίνει πως μένουν 8 παίκτες διαθέσιμοι, εκ των οποίων ο Μουζακίτης είναι τραυματίας και ο Οικονομόπουλος τιμωρημένος.

Παρά την κατάθεση των προσφυγών, υπάρχει ακόμα μια μικρή ελπίδα να ταξιδέψει η Σπάρτη στις Σέρρες, αν μέχρι το μεσημέρι βρεθεί κάποια λύση από τη διοίκηση και πάρουν οι παίκτες μέρος των οφειλομένων.
Αλλιώς η ομάδα της Λακωνίας θα χάσει το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στα χαρτιά και κινδυνεύει με τιμωρία, αλλά και ενδεχομένως με αποβολή από το πρωτάθλημα, εάν δεν υπάρξει δραστική λύση τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου