Πύδνα Κίτρους-ΑΕ Ιστιαίας 1-0 Ένα της ήταν αρκετό!

Πέντε λεπτά χρειάστηκε ο Γιώργος Κωστίκος στο ματς, για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να δώσει στην Πύδνα τη νίκη, κόντρα στην Ιστιαία.

Στο ηλιόλουστο και αρκετά ζεστό Κίτρος διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα στην τοπική Πύδνα και την Α.Ε. Ιστιαίας, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Σε ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι, οι δύο ομάδες δημιουργούσαν ευκαιρίες, με την Πύδνα κυρίως να είναι αυτή που απειλούσε περισσότερο την εστία των φιλοξενούμενων. Πράγμα το οποίο εξαργύρωσε στο 80’, όταν ο Κωστίκος (ο οποίος αντικατέστησε τον Γ. Κυπαρίσση στο 75’) νίκησε τον Δαμάσκο για να διαμορφώσει το τελικό 1-0.

Έτσι, οι Πιερείς πήραν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, ενώ αντίθετα, οι Βορειοευβοιώτες άφησαν πίσω τους τη νίκη επί του Τηλυκράτη και πλέον, κοιτάζουν το τελευταίο παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών στην έδρα τους.

Διαιτητής: Δημητριάδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Πάσαλλης (Χαλκιδικής), Χρυσαΐδης (Χαλκιδικής)

Πύδνα Κίτρους (Διονύσης Τοκατλίδης): Πατσιογιώργος, Λαζαρίδης, Κόλα, Σαμουηλίδης, Κωτσιόπουλος, Τσαρτσαρής, Κυπαρίσσης Γ. (75’ Κωστίκος), Δήμας, Κυπαρίσσης Ν., Πιαστόπουλος, Ντόσης (88’ Τουλίκας)

Α.Ε. Ιστιαίας (Λάκης Παπανικολάου): Δαμάσκος, Μπουλγκουρίδης, Βασιλείου, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Γεωργιάδης, Στεργίου (70’ Μπιμπάι), Φυσαράκης, Χαραλαμπίδης, Θόρια (80’ Μακρής), Αλεξίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου