Φωτιά στα FM!! Σήμερα 8 με 10 το βράδυ, ο ποδοσφαιρικός metropolεμος της Πιερίας: "Θα πούμε πολλά" λέει ο Γιάννης Συμεωνίδης εκτοξεύοντας το ενδιαφέρον στα ...κόκκινα!!

Σπάει κοντέρ το ενδιαφέρον της αποψινής εκπομπής του αθλητικού metropolis Πιερίας 106.7. Καλεσμένοι του Μπάμπη Πεΐδη στην δίωρη εκπομπή της Δευτέρας για το πιερικό ποδόσφαιρο, ο νικητής των εκλογών της ΕΠΣ Πιερίας Γιάννης Συμεωνίδης, με τον πρόεδρο της τοπικής μας ποδοσφαιρικής ένωσης Στέργιο Τόκα και τον πρόεδρο του Διαγόρα Σεβαστής Γαβριήλ Κωνσταντινίδη!

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων για την εκπομπή έχει βαρέσει κόκκινα αφού κατά δεκάδες έρχονται τα μηνύματα τους για αν ενημερωθούν τι ώρα και πως θα ακούσουν το τι θα ειπωθεί στο άκρως ενδιαφέρον δίωρο του metropolεμου.

Ο Γιάννης Συμεωνίδης με αναφορά του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook βάζει ακόμα μεγαλύτερη φωτιά στο ...μπουρλότο που έχει ήδη δημιουργηθεί γύρω απο τη βραδινή εκπομπή του metropolis 106.7: "ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" αναφέροντας το παραπάνω στο ποστάρισμα του ο ισχυρός ποδοσφαιρικός παράγοντας της περιοχής μας!

Συντονιστείτε λοιπόν στους 106.7 των FM και για να ακούσετε διαδικτυακά μπείτε στο http://metropolis1067.myl2mr.com/ ή για να δείτε live την εκπομπή και να την ακούσετε συγχρόνως στο facebook, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/pieriasport/?ref=page_internal

metropolis Πιερίας 106.7  απο τις 8 μέχρι τις 10 μ.μ.
Ποδοσφαιρικός metropolεμος με τον Μπάμπη Πεΐδη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου