Γιάννης Συμεωνίδης: Θέλω τον Πιερικό! Στο τέλος της περιόδου θα καταθέσω επίσημα το ενδιαφέρον και τις προτάσεις μου!! (βίντεο)

Την απόφαση του να διεκδικήσει τον Πιερικό το ερχόμενο καλοκαίρι γνωστοποίησε ο Γιάννης Συμεωνίδης που ήταν φιλοξενούμενος του Μπάμπη Πεΐδη στην εκπομπή ποδοσφαιρικός metropolεμος της Δευτέρας, στο αθλητικό metropolis 106.7 της Πιερίας!
Ο νικητής των εκλογών της ΕΠΣ Πιερίας, έχοντας στο πλάι του τον άμεσο συνεργάτη του και πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιο Τόκα και τον κουμπάρο του και πρόεδρο του Διαγόρα Σεβαστής Γαβριήλ Κωνσταντινίδη,
μίλησε για την εκκαθάριση που για ακόμα μια φορά "σκάλωσε" για τα τεράστια προβλήματα που δημιουργούν τα υπέρογκα χρέη που δημιούργησαν οι προηγούμενες διοικήσεις και δε θέλει σε καμία περίπτωση να επωμιστεί όπως είναι φυσικό και για τους τρόπους που υπάρχουν να βρεί ο ιστορικός σύλλογος τον δρόμο του ξανά, επιστρέφοντας στην οδό της αξιοπιστίας και της ποδοσφαιρικής ανάπτυξης και υγείας.

Μάλιστα ανέφερε και τους συνεργάτες που θα έχει επάνω σε όλο σε αυτό το εγχείρημα και είναι οι κύριοι Αλέκος Καλτσίδης, Τίμος Παπαδόπουλος, Γιώργος Μπαμίχας, Γρηγόρης Τοπαλίδης και άλλοι ακόμη που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να βάλουν το δικό τους λιθαράκι ώστε να ξαναγίνει ο Πιερικός η "κορωνίδα" του ποδοσφαίρου της περιοχής μας. Όλα τα ονόματα που αναφέρθηκαν στην κουβέντα που έγινε, είναι ανθρώπων που έχουν καθαρό όνομα και είναι αποδεκτά στην ευρύτερη πιερική κοινωνία, ώς σωστοί επιχειρηματίες και άνθρωποι που αγαπούν και προσφέρουν στον χώρο του ποδοσφαίρου!

Πολύ σωστή και η τοποθέτηση του προέδρου του Διαγόρα Σεβαστής Γαβριήλ Κωνσταντινίδη για τους 5-10 γνωστούς-άγνωστους της περιοχής μας, που θέλουν τον Πιερικό κομπάρσο και ομαδούλα για να ικανοποιούν τις δικές τους φιλοδοξίες και να κρύβουν τα δικά τους αρρωστημένα και χρόνια ζητήματα. Πλέον όμως ο κόσμος γνωρίζει και τους έχει στείλει όλους εκεί που σύμφωνα με την ιστορία και τις πράξεις τους, πρέπει να βρίσκονται.

Δείτε το βίντεο και όσα ειπώθηκαν για τον Πιερικό, στην συνέντευξη που κράτησε περίπου 2 ώρες με θέματα που είχαν αναφορές και στην ΕΠΣ Πιερίας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου