Θα ήθελα να μοιάσω στον προπονητή της ΑΕ Καραϊσκάκης Νίκο Θεοδοσιάδη!!

Με τα καλύτερα λόγια, μίλησε για το Ν. Θεοδοσιάδη και για την ΑΕ Καραϊσκάκης, ο προπονητής των Μαύρων Αετών

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: Σπουδαία η νίκη, συνεχίζουμε για τον τελικό στόχο...

Το εγκώμιο του προπονητή Νίκου Θεοδοσιάδη, αλλά και της ΑΕ Καραϊσκάκης , έπλεξε κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, μετά τον αγώνα, ο προπονητής των Μαύρων Αετών Νίκος Μανούρας.
Είπε χαρακτηριστικά ο 26χρονος προπονητής των φιλοξενουμένων, απαντώντας σε ερώτηση του epithesi.gr, για την δική του πορεία:
"Θα ήθελα να μοιάσω στον προπονητή της ΑΕ Καραϊσκάκης Νίκο Θεοδοσιάδη, σε εμπειρία και σε αποτελέσματα, καθώς στην Άρτα έχει κάνει πολλή καλή δουλειά και αυτό αποδεικνύεται απ' το γεγονός πως έχει δώδεκα συνεχόμενες νίκες. Δεν είναι άλλωστε τυχαία, η πορεία της ομάδας σας, η οποία κάνει πρωταθλητισμό".

Σ' ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σημείωσε πως οι παίχτες του έκαναν το παν, έβαλαν την μπάλα κάτω, απέναντι σ' ένα καλοδουλεμένο σύνολο και στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε μοναδική ευκαιρία, για να προηγηθούμε στο σκορ.

Ο Νίκος Μανούρας είναι 26 χρόνων και είναι ο πιό νέος προπονητής σ' όλες τις εθνικές κατηγορίες. Παράλληλα είναι υποψήφιος διδάκτωρ, στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης, απόλυτα ικανοποιημένος και απ' αυτή τη νίκη, την χαρακτήρισε σπουδαία. "Είναι η δωδέκατη συνεχόμενη νίκη, που μας φέρνει πολύ κοντά στον τίτλο. Και αυτή τη νίκη την αφιερώνω στους ποδοσφαιριστές μου, που και σήμερα έκαναν τα πάντα".
Καταλήγοντας ο Νίκος Θεοδοσιάδης ευχαρίστησε και τους φιλάθλους της Άρτας που συμπαραστέκονται στην προσπάθεια της ομάδας του.
Απ' την πλευρά του ο Νίκος Βελέτης της ΑΕ Καραϊσκάκης, επεσήμανε πως είμαστε τυχεροί, που δεν προηγήθηκε ο αντίπαλος, για να καταλήξει πως μετά την φάση αυτή, η ομάδα του ήταν καλύτερη σ' όλον τον αγώνα.
Τέλος ο τερματοφύλακας των Μαύρων Αετών Δ. Γιδόπουλος, είπε πως η ΑΕ Καραϊσκάκης, είναι πολύ καλή ομάδα και δίκαια διεκδικεί την άνοδο στην Β' Εθνική...
Πηγή: epithesi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου