Ξεσηκωμός για το ντέρμπι παραμονής στη Νεοκαισάρεια!

Τρία κομβικά για την παραμονή του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην κατηγορία παιχνίδια, είναι αυτά που θα γίνουν την Κυριακή στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Εκτός της αναμέτρησης του Αχιλλέα με την Αμβρακία στη Νεοκαισάρεια, ο Διαγόρας εκστρατεύει στα Τρίκαλα για να αγωνισθεί με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου και ο Πιερικός υποδέχεται τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο Α΄ΔΑΚ.

Με την συμπεριφορά τους στα παιχνίδια αυτά οι ομάδες της Πιερίας μπορούν βγούν ενωμένες και πιο δυνατές στις μεταξύ τους σχέσεις, αφού είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ανεξάρτητα με αυτά που προηγήθηκαν, το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας θα πρέπει να προχωρήσει.

Με νίκες σε όλα τα παιχνίδια για τις ομάδες τις Πιερίας, αποκτά το δικαίωμα ο Αχιλλέας να παλέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική βάσιμα και να κερδίσει τη σωτηρία του. Ίσως να μην υπάρχει καλύτερη ευκαιρία απο αυτήν για την επανασύνδεση των συλλόγων της περιοχής μας, σε μια κοινή προσπάθεια που βγάζει νικητή το ίδιο το άθλημα και όλων όσων ασχολούνται με αυτό στην Πιερία.

Και ίσως όλη αυτή η εξέλιξη, να είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να υπάρξει ώστε να πάψουν ποιά κάποια "παπαγαλάκια" στην περιοχή μας να δυναμιτίζουν καταστάσεις διοχετεύοντας ψεύτικα σενάρια στην ποδοσφαιρική "πιάτσα" του νομού μας. Άς τελειώσουν ποια όλα αυτά που μας διχάζουν και μας πηγαίνουν πίσω! Οι στενόμυαλοι στα σπιτάκια τους και το ποδόσφαιρο στο ζενίθ άν θέλουμε πραγματικά ένα ποδόσφαιρο που να μας ενώνει και να μας φέρνει ποιό κοντά στους στόχους μας!
Την Κυριακή ο Αχιλλέαςτης Πιερίας χρειάζεται τον κόσμο της περιοχής μας στο πλάι του. Και πρέπει να τον έχει. Σκεφτείτε το κακό μιας πτώσης του στο τοπικό πρωτάθλημα, παρασύροντας προς τα κάτω και ομάδες της Α΄κατηγορίας που ίσως δε το αξίζουν. Όλοι στη Νεοκαισάρεια λοιπόν.
Ο λόγος απο όποια πλευρά και να το δείς είναι σοβαρός και αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου