Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου - Διαγόρας Σεβαστής Με την ίδια σοβαρότητα η ομάδα της Πιερίας

Στα Τρίκαλα αγωνίζεται την Κυριακή 23 Απριλίου ο Διαγόρας, όπου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Ελευθεροχωρίου τους Μαύρους Αετούς στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα της Σεβαστής που υπέταξε την περασμένη αγωνιστική τον Ολυμπιακό Βόλου, έπεισε και τον πλέον δύσπιστο ότι φέτος αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία κέρδισε τον σεβασμό όλων των αντιπάλων της και δίκαια βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών του ομίλου, μιας και η 3η θέση του του είναι πολύ λίγη,σύμφωνα πάντοτε με την εικόνα που παρουσίασε στα παιχνίδια του Πρωταθλήματος. Ο Διαγόρας θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο απο μια ομάδα που παλεύει στην έδρα της και δίνει τα πάντα για την  νίκη.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν χωράει καμμία αμφισβήτησει, όμως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια απο τους παίκτες του Διαγόρα,ώστε να πάρουν το τρίποντο και να παραμείνουν στην τριάδα στον βαθμολογικό πίνακα. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Τσιτσανούδης (ΕΠΣ Λάρισας), με βοηθούς τους κ.κ Καραγιάννη (ΕΠΣ Λάρισας), Στεργιόπουλο (ΕΠΣ Καρδίτσας).
 
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου