Η βεβαίωση εξόφλησης του Κυζιρίδη (φωτο)

Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του νομικού εκπροσώπου του πρώην ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού Γρηγόρη Κυζιρίδη και συνάμα δικηγόρου του ΠΣΑΠ Εμμανουήλ Αλαφραγκή.

Ο εντολοδόχος του έγκριτου νομικού έλαβε το ποσό το οποίο αξίωνε απο την ομάδα της Πιερίας την Δευτέρα 10 Απριλίου και θα έπρεπε άμεσα το γεγονός να κοινοποιηθεί πρός κάθε ενδιαφερόμενο αφού αυτή είναι η νόμιμη και ορθή διαδικασία.

Αντί αυτού ο κ. Αλαφραγκής παρότι ήταν ενήμερος για το ότι ο πελάτης του ικανοποιήθηκε οικονομικά και πλέον δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ανάμεσα σε αυτόν και την ΠΑΕ του Αιγινίου, αυτός άφησε να εκδικαστεί το θέμα το οποίο είχε προκύψει ανάμεσα στις δυο πλευρές, με αποτέλεσμα να βγεί μια απόφαση η οποία σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν στέκει, ούτε υφίσταται κατά της ομάδας της Πιερίας.
Και ακόμη πιο παράδοξο είναι και προκαλεί ερωτηματικά, το ότι ενώ ο ποδοσφαιριστής βεβαίωσε ότι έλαβε τα χρήματα την Δευτέρα όπως υποστηρίζει και ο Αιγινιακός, το έγγραφο στάλθηκε απο τον νομικό του εκπρόσωπο και βεβαιώνει την ικανοποίηση του Γρηγόρη Κυζιρίδη στο αίτημα της οικονομικής του αξίωσης, φέρει ημερομηνία Τετάρτης 12 Απριλίου (;;;;!!!)

Το ερώτημα παραμένει και σίγουρα σε καμία περίπτωση η ιστορία που έχει προκύψει δεν τιμά ούτε τον ΠΣΑΠ, ούτε τον νομικό του εκπρόσωπο, των οποίων η αποστολή είναι η προστασία των ποδοσφαιριστών αλλά και των ΠΑΕ που με συνέπεια ώς εργοδότες, τακτοποιούν τις οφειλές στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές τους. Και σε αυτό ο Αιγινιακός αποδεδειγμένα και σύμφωνα με την πορεία του, είναι άψογος!

Οπότε, ΓΙΑΤΙ κύριε Αλαφραγκή;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου