Παίζει την κατηγορία με Απόλλωνα Λάρισας ο Νίκος Θεοδοσιάδης!

Στο τέλος της φτάνει η προετοιμασία της αρτινής ομάδας, ενόψει του κυριακάτικου «τελικού» με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (21/4), στην οποία παραβρέθηκε το liganews.gr, με τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Θεοδοσιάδη να αναλώνονται κυρίως σε ασκήσεις με τελειώματα φάσεων.
Θετικό για τον Έλληνα τεχνικό, είναι πως μόνο ο τιμωρημένος Αβραμίδης δεν θα δώσει το παρών στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι και θέτουν εαυτό για την συγκρότηση της αποστολής. Να σημειωθεί πως μέλη του διοικητικού συμβουλίου παραβρέθηκαν στην απογευματινή προπόνηση, ώστε να τονώσουν το ηθικό των παικτών, λίγες ώρες πριν από το σημαντικό -για την υπόθεση της ανόδου- παιχνίδι.

«Ότι περνά από το χέρι μας»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης τόνισε πως έχουν δουλέψει γι’ αυτό το παιχνίδι, λέγοντας πως θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να μειώσουν στον πόντο, από τους πρωτοπόρους Λαρισαίους.

«Οπωσδήποτε είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ειδικά για εμάς που είμαστε πίσω τέσσερις βαθμούς. Θεωρώ, όμως, ότι έχουμε δουλέψει πολύ καλά με τα παιδιά όλη την εβδομάδα. Είμαστε σε πάρα πολύ κατάσταση και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι εδώ και τέσσερις μήνες έχουμε μόνο νίκες. Η ομάδα είναι έτοιμη, χαίρομαι και για τη μεγάλη κινητοποίηση του κόσμου. Θεωρώ πως θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να πλησιάσουμε στον πόντο.
Από κει και πέρα, υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και εκεί θα δούμε αν θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια: «Εγώ εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια και πιστεύω πως ο κόσμος θα δει τις δύο καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην κατηγορία και θα απολαύσει ωραίο θέαμα».
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου