Ρήγας Φεραίος - Πύνδα Κίτρους Χωρίς άγχος και πίεση στο Βελεστίνο!

Στο Βελεστίνο εκστρατεύει η Πύδνα Κίτρους την Κυριακή 23 Απριλίου για το παιχνίδι που δίνει κόντρα στον τοπικό Ρήγα Φεραίο στις 16:30 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Κίτρους έχοντας βγεί εκτός στόχου της ανόδου, βάζει τις βάσεις για την νέα χρονιά έχοντας πλέον την εμπειρία της κατηγορίας.

Απο το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος μπήκε ψηλά ο πήχης και η Πύδνα έδειξε ότι θα τα καταφέρει σύμφωνα με τις βαρύγδουπες μεταφραφικές κινήσεις που έκανε η Διοίκηση ιδιαίτερα στο προπονητικό τημ.

Στην πορεία του Πρωταθλήματος τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά και η ομάδα βγήκε απο το γκρουπ των διεκδικητών του τίτλου γεγονός που έφερε αλλαγή των πλάνων.

Σίγουρα η Πύδνα σε καθοριστικά παιχνίδια δεν έτυχε ανάλογης "μεταχείρισης" που αρμόζει σε μια ομάδα που δημιουργεί προϋποθέσεις Πρωταθλητισμού κάνοντας ηχηρές μεταγραφές, επενδύοντας σε επαγγελματικά πρότυπα,έχοντας αποκτήσει παίκτες με νοοτροπία Πρωταθλητισμού.

Την Κυριακή η Πύδνα θα παίξει ελεύθερο ποδόσφαιρο και θα διεκδικήσει την νίκη απο μια ιστορική ομάδα που φέτος έδειξε πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Μπαλασάς (ΕΠΣ Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ.κ Παπαδόπουλο, Τασόπουλο (ΕΠΣ Μακεδονίας).
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου