Δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Βατανιακού στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού! Το ευχαριστώ του Δ.Σ. στον Σταύρο Ανανιάδη!

Απο σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα ο ποδοσφαιριστής του Βατανιακού Θυνιόπουλος Ευάγγελος γεν. το 2003 για λογαριασμό του Ολυμπιακού και την Δευτέρα θα πάει και ο Ανανιάδης Δημήτριος ο οποίος είναι και αυτός το 2003 για να μετέχει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού!

Ο Ανανιάδης είχε ξαναπάει και τον επιλέξανε μέσα στους 10 καλύτερους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του σε όλη την Ελλάδα που πέρασαν απο τα δοκιμαστικά της ομάδας του Πειραιά!
Ο Βατανιακός τους εύχεται τα καλύτερα και βλέπει σε αυτά τα παιδιά την πολύ καλή δουλεία που γίνεται στα τμήματα υποδομής.
Επίσης ευχαριστεί θερμά τον επικεφαλής-έφορο των τμημάτων υποδομής του Βατανιακού κύριο Σταύρο Ανανιάδη για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.
Είναι σημαντικό να υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος σε κάθε ακαδημία και κάθε σύλλογο. Με την συμπεριφορά του γενικότερα, φροντίζει να λειτουργούν όλα με τέτοιο τρόπο που τα θετικά αποτελέσματα είναι ζήτημα χρόνου να κάνουν την εμφάνιση τους!
Είναι άξιο αναφοράς το ότι δεν λείπει τίποτα μα τίποτα από αυτά τα παιδιά και θεωρεί ότι το μέλλον πλέον της ομάδος του Βατανιακού θα επανέλθει στις παλιές επιτυχίες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου