Καμία ανησυχία στον Αιγινιακό-Ο Κυζιρίδης έχει πληρωθεί. Υπάρχει έγγραφο το οποίο πιστοποιεί την συναλλαγή με τον ποδοσφαιριστή

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στην ομάδα της Πιερίας για την είδηση πως κινδυνεύει με αφαίρεση 3 βαθμών όπως διέρρευσε στον τύπο, σύμφωνα με απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Το Pieriasport επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Αιγινιακού οι οποίοι πιστοποίησαν την κατάθεση των χρημάτων στο λογαριασμό του ποδοσφαιριστή με έγγραφο το οποίο θα δημοσιοποιηθεί άμεσα ώστε και λόγω των ημερών να πεισθεί ακόμη και ο ...Θωμάς.

Η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Αιγινιακό και σε άλλες τρεις ομάδες της Football League για οφειλές σε ποδοσφαιριστές.
Πιο συγκεκριμένα, η ΕΠΟ ενεργοποίησε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για την Καλλονή λόγω οφειλών (9.200) στον Κώστα Δαύκο και προχώρησε σε επιβολή στις εξής ΠΑΕ: Αιγινιακός (για 3.000 ευρώ στον Γρηγόρη Κυζιρίδη), ΑΟ Χανιά (3.955 ευρώ στον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη και 4.506 ευρώ στον Χάρη Αμπατζίδη), ΑΕΛ Καλλονής (9.800 ευρώ στον Αλέξανδρο Χιντασέλι), Καλλιθέα (15.200 ευρώ στον Μάρσιο Πίκολο).
Η ποινή αυτή ισχύει εφόσον οι ΠΑΕ δεν εξοφλήσουν τις οφειλές τους εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της απόφασης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου