Παναγιώτης Κοεμτζίδης «Μέσα από τη διαιτησία … έγινα καλύτερος στη ζωή!»

Γενναία απόφαση… Ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης σταμάτησε στα 36 του χρόνια αφού δεν είχε περιθώρια με την θέσπιση των νέων ορίων ηλικίας. Έτσι άνοιξε ο δρόμος για τον Παπαργυρίου
Ένας  από τους διαιτητές που έκαναν μια αθόρυβη  και αξιοπρόσεκτη πορεία στην διαιτησία, ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.
Αντελήφθη πως 36 ετών πλέον δεν έχει τα περιθώρια μετά και την μείωση των ορίων ηλικίας να έχει εξέλιξη.  Όποτε κρέμασε την σφυρίχτρα του και με τον τρόπο του έδειξε τον δρόμο και σε  άλλους συναδέλφους του να τον μιμηθούν αφού η ΚΕΔ πλην κάποιων περιπτώσεων που είναι κοντά στο όριο δεν πρόκειται να αλλάξει ρότα και θα τηρήσει τις ηλικίες.

Ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης με επιστολή που έστειλε γνωστοποιεί την απόφαση του στην ΚΕΔ και επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί την διαιτησία από άλλο πόστο εννοώντας παρατηρητής –εκπαιδευτής.  Σημειώνεται ότι με την αποχώρηση αυτή ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για να προωθηθεί από την Κατερίνη ο Λάμπρος Παπαργυρίου που άξιζε να βρεθεί στην φουτμπώλ λίγκ

Στην επιστολή του ο ρέφερι από την Κοζάνη που από φέτος είχε πάει με μεταγραφή στην Πιερία αναφέρει «Με την επιστολή αυτή σας γνωστοποιώ ότι ύστερα από 10 χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες για προσωπικούς λόγους παραιτούμαι από το πίνακα των Διαιτητών της Football League.

   Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να καταλαμβάνω απλά μία θέση και ελπίζω η αποχώρησή μου να προσφέρει την δυνατότητα στα υπόλοιπα παιδιά να εξελιχθούν και να ανέβουν όσο το δυνατόν υψηλότερα.

   Ευχαριστώ τις εκάστοτε Διοικήσεις της ΕΠΟ και της ΚΕΔ για την επιλογή μου αυτά τα χρόνια άλλα πάνω από όλα την ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ και Ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, την Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας με επικεφαλή τον κ. ΜΑΒΙΝΗ ΑΡΓΥΡΙΟ για την αμέριστη εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπο μου.

Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ τον κ. ΤΣΙΜΕΝΤΕΡΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ (ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ) που μου στάθηκε όλα μου τα χρόνια που βρισκόμουν στην ενεργό δράση.

  Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ αυτό που αγαπώ από ένα άλλο πόστο. Η αξιοπρέπεια μου είναι πάνω από οποιαδήποτε κατηγορία. Μέσα από το ποδόσφαιρο και την Διαιτησία έγινα καλύτερος άνθρωπος.
        Με τιμή
ΚΟΕΜΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Υ/Γ . Η πιο μεγάλη τέχνη είναι να ξέρεις να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή.
Πηγή: diaititis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου