Συνεχίζει να δίνει τον δικό του αγώνα ο Γιώργος και πάει καλύτερα! Ευχές απο την αδερφή του Μαρία Ιωαννίδου!

Ο Γιώργος πάει καθημερινά και καλύτερα και η βελτίωση του φαίνεται απο το ότι ξεκίνησε να μπαίνει στην πισίνα μιας και πλέον δεν χρειάζεται συνεχώς η μηχανική του υποστήριξη.
Οι φωτογραφίες δείχνουν την ικανοποίηση του για την μικρή αλλά σημαντική απόλαυση που νιώθει μέσα στο νερό και η αδερφή του, Μαρία Ιωαννίδου, στέλνει τις ευχαριστίες της και τις ευχές της σε όλο τον κόσμο που στηρίζουν τις προσπάθειες της:

"Πραγματικά νιώθω πολύ ευλογημένη που βλέπω τον αδερφό μου Giwrgos Iwannidhs σήμερα πρώτη φορά στη πισίνα να κάνει τις ασκήσεις του και κάθε μέρα να δίνει το δικό του αγώνα ώστε να επιστρέψει πάλι κοντά μας...

Και αυτό γίνεται χάρη και στη δίκη σας βοήθεια που μας στηρίζετε ώστε να συνεχίσει να μένει στο κέντρο αποκατάστασης animus και να συνεχίσει το πρόγραμμα του. Εγώ απο τη μεριά μου θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί όλο αυτό το χρονικό διάστημα είστε δίπλα στο Γιώργο...
Και σας εύχομαι μέσα απο τη καρδιά μου καλή Ανάσταση να έχετε όλοι με υγεία αγάπη και πολύ πίστη μέσα μας ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες για όλο το κόσμο!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου