ΑΕ Περίστασης: Τηρήθηκε το έθιμο και Υπεργηριακός-Πανηγυριακός 8-7! (ή κάπου τόσο-φωτο)

Στιγμές απείρου κάλλους έζησαν οι υπερτυχεροί που αγνόησαν τη μεσημεριανή μπιριμπίτσα και τον τσιπουρομεζέ για να παραβρεθούν στην Περιστασιανή Αρένα όπου είχαν δώσει ραντεβού οι εκλεκτοί πρώην άσσοι της Τιτανοτεραστίας Α.Ε.Π.

Ο αμάχος πληθυσμός της κερκίδας είχε την τιμή και υπερηφάνεια να παρακολουθήσει πατεράδες, θείους και παππούδες διαχρονικούς aepistas που εκπροσωπούσαν επάξια και μη το οικογενειακό όνομα και τιμή.
Τα δύο παλαίμαχα στρατόπεδα - στην ηλικιακή ομαδα 25-75 - παρουσίασαν υπερθέαμα όπως αναμενόταν με περίτεχνες ενέργειες, κάθετες και διαγώνιες μπαλιές, απευθείας φάουλ, εξωπραγματικά σουτ και τελειώματα, ψευτοτραυματισμούς, εξοντωτικές εναλλαγές ρυθμού που θα ζήλευε και ο Τάκης ο Γκώνιας, και όλα αυτά εννοείται σε slow motion ενώ και τα τζαρτζαρίσματα έπαιρναν κι έδιναν...


Με τις δύο ομάδες να θελουν οπωσδήποτε την πολυπόθητη νίκη, η ένταση κορυφώθηκε ουκ ολίγες φορές και παιδικές φιλίες, συγγένειες και κουμπαριές πέρασαν σε δεύτερο ρόλο. Τέλος το σφύριγμα της λήξης από το ρεφερι του αγώνα και τεταρτοπέμπτο αρχηγό της Ιστορικής Α.Ε.Π. με αρχικά Σ.Κ., βρήκε τον μπλε

Υπεργηριακό να επιβάλλεται του κίτρινου Πανιγηριακού με 7-6 ή 8-7 - κάνεις δεν ξέρει - και όλοι έδωσαν τα χέρια. Στο τρίτο ημίχρονο όπου δε χωράνε οπαδικά έγινε συντονισμένη επίθεση στο γεμάτο μπύρες ψυγείο για την αναγκαία ενυδάτωση του ταλαιπωρημένου αυτού όχλου.
Και του χρόνου με υγεία Κυρίες και Κύριοι aepistas!

Υ.Γ. Με το ποσό που συγκεντρώθηκε αγοράστηκαν αρκετά τρόφιμα και έχουν ήδη μεταφερθεί στην ενορία μας!!!
Περισσότερες φωτο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου