ΥΠΕΡΟΧΟ! Το 16χρονο τσιγγανάκι από Θεσσαλονίκη που έκανε τους κριτές να κλάψουν (βίντεο)

Από τους διαγωνιζόμενους που σίγουρα ξεχώρισαν στο πρώτο επεισόδιο του X Factor ήταν ο Αλέξανδρος Αγγούρης. Ο 16χρονος από τη Θεσσαλονίκη κέρδισε διθυραμβικά σχόλια από τους τέσσερις κριτές αλλά και του κοινού που σχολίαζε εκείνη την ώρα στα social media.

To 16χρονο τσιγγανάκι επέλεξε να ερμηνεύσει ένα κομμάτι του Στέλιου Καζαντζίδη με τίτλο “Το ψωμί της ξενιτιάς” κάνοντας με την ερμηνεία του τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Τάμτα να δακρύσουν.
Ο ίδιος, μαθητής μουσικού σχολείου, δήλωσε πως αγαπά πολύ τη μουσική και πιστεύει πως η συμμετοχή του στο X Factor θα του δώσει μία ανεπανάληπτη εμπειρία. Στα παρασκήνια μαζί με την Ευαγγελία Αραβανή βρίσκονταν ο πάτερ Αθηναγόρας. γνωστός για το έργο του στο κέντρο προστασίας ανηλίκων ''Φάρος του Κόσμου'', μαζί με παιδιά του κέντρου, οι οποίοι στήριξαν ένθερμα το 16χρονο μέλος τους.

"Προσπαθώ να μην έχω παρωπίδες στη μουσική γιατί πιστεύω ότι η μουσική είναι δώρο από το Θεό", είπε ο 16χρονος Αλέξανδρος στην επιτροπή στην οποία φέτος βρίσκονταια ακόμα ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας.

Δείτε το βίντεο του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου