Παλαίμαχοι ΠΑΟ Κ. Μηλιάς-Παλαίμαχοι Πιερικού 0-5 σε ένα παιχνίδι γιορτή στην Κ. Μηλιά! (φωτο)

Ένα όμορφο παιχνίδι παλαιμάχων ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Κ. Μηλιάς, στα πλαίσια του εορτασμού του Πάσχα στην όμορφη περιοχή της Πιερίας.

Εκεί οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της τοπικής ομάδας, αγωνίστηκαν με την ομάδα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού, σε ένα παιχνίδι που έδωσε το δικαίωμα σε όσους συμμετείχαν, να απολαύσουν το ποδόσφαιρο και να χαρίσουν όμορφες στιγμές στους φιλάθλους που παραβρέθηκαν.

Να σημειωθεί ότι η βροχή η οποία έπεσε πρίν και κατα τη διάρκεια του 1ου μέρους της φιλικής συνάντησης, πήγε προς στιγμήν να χαλάσει την γιορτή ενός τέτοιου φιλικού παιχνιδιού αλλά τελικά ο καιρός προς το τέλος έφτιαξε και έδωσε το δικαίωμα να έρθουν και αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν τον αγώνα.


Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι παλαίμαχοι του Πιερικού κέρδισαν με 5-0 το παιχνίδι και σίγουρα το αποτέλεσμα περνάει στα ...παραλειπόμενα, αφού το σημαντικότερο ήταν η άριστη φιλοξενία των ανθρώπων της Κ. Μηλιάς στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ιστορικότερης ομάδας της Πιερίας, και ένα παιχνίδι το οποίο έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι μαζί το άθλημα το οποίο αγαπάνε και έπαιξαν στο παρελθόν επι σειρά ετών στα γήπεδα!

Διαιτητής ήταν ο Μάκης Διακουμάκος, τον οποίον ευχαριστούν θερμά και οι δυο ομάδες.

Ο Πιερικός αγωνίσθηκε με τους Νάση, Βαρβούτη, Κατσαμάγκα, Τζιόκα, Πεΐδη, Ταβουκτσή, Παπαβασιλείου, Τσιαμπέρα, Φωτιάδη και Στύλο.
Την ομάδα των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού, συνόδευαν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Στάθης Παρουσιάδης και ο προπονητής Πέτρος Πουρπουτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου