Αιγινιακός-Πανελευσινιακός 0-0 Χαμένοι βαθμοί στο Αιγίνιο...

Δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Ελευσίνας ο Αιγινιακός αφού δε σκόραρε στις ευκαιρίες που δημιούργησε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην ζώνη της σωτηρίας με προοπτική να παραμείνει εκεί.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν έδωσαν χώρους στους γηπεδούχους, κι έτσι παρέμεινε αυτό το 0-0 το οποίο σίγουρα δεν ευνοεί την ομάδα του Αιγινιακού.
Στο 15΄ καλό σουτ του Ζούρκου θα περάσει άουτ και στην επόμενη φάση στο 16΄ο Αιγινιακός θα βγεί με καλές προϋποθέσεις απέναντι στην εστία του Μακρυωνίτη όταν Γκατσολάρι και Μπουρντουζάν θα παίξουν το 1-2 αλλά δε θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους.

Στο 22ο λεπτό ο Γιαζιτζόγλου θα εκτέλεσει ωραίο κόρνερ, θα βγεί στην πορεία της μπάλας ο Μουκίδης κι ενώ θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο γιατί είχε την ευχέρεια, δε θα βρεί τη μπάλα καλά και θα περάσει αυτή άουτ από την κεφαλιά του.
Στο 26΄ο Αιγινιακός θα χάσει την καλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν θα βγεί πολύ ωραία σέντρα του Ζγκούρη από δεξιά, θα πάρει την κεφαλιά ο Γκατσολάρι και η μπάλα θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι του Μακρυωνίτη.
Ο Πανελευσινιακός βγήκε καλά στην αντεπίθεση με τον Πρίντεμπς στο 28΄αλλά ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας ολιγόρισε και μπλόκαρε τη μπάλα ο Τόλιος.

Το δεύτερο μέρος δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι καλά κλεισμένοι στον χώρο άμυνα τους και χωρίς να δίνουν πολλούς χώρους στους επιθετικούς του Αιγινιακού, δημιούργησαν ένα απροσπέλαστο τείχος γύρω απο τη μεγάλη περιοχή του Μακρυωνίτη.

Στο 90΄πολύ ωραία σέντρα του Ζούρκου σε εκτέλεση κόρνερ, θα πεταχτούν στην πορεία της μπάλας Πασαλίδης και Γιαζiτζόγλου αλλά η μπάλα θα περάσει απο όλους άουτ.

Διαιτητής: Κιγιντζή (Θράκης) Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Μηνιαδάκης (Καβάλας)

Αιγινιακός (Γ. Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Μουκίδης (46΄Φασίδης), Γκατσολάρι (84΄Σκραπάρας), Ζγκούρι (80΄Ραγκέλωφ), Μπουρντουζάν.

Πανελευσινιακός (Γ. Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Γραικός, Αρναούτογλου, Τσούπρος, Κολόκας, Σιλιγαρδάκης, Κωνσταντινίδης (65΄Σταματάκης), Κρισμάρεβιτς, Αγγελούδης (59΄Κασνέτση), Πρίντεμπς (83΄Κωστόπουλος), Νίασον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου