Ο μεγάλος τελικός της ΕΠΣ Πιερίας στην webTV του Pieriasport!

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 6 μ.μ. θα πραγματοποιεί ο μεγάλος τελικός της ΕΠΣ Πιερίας στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης και ανάμεσα στις δυο απο τις κορυφαίες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος και τις δυο κορυφαίες στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας τη φετινή περίοδο!
Το Pieriasport θα μαγνητοσκοπήσει τον 37ο τελικό ποδοσφαίρου της περιοχής μας, που ήδη συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των ανθρώπων του αθλήματος στην περιοχή και τον προβάλει το βράδυ της Τετάρτης προς ξημερώματα Πέμπτης, στο κανάλι του στο youtube (https://www.youtube.com/user/Pieriasport).
Η ώρα της μετάδοσης και ο σύνδεσμος της αναμέτρησης θα κοινοποιηθούν απο το Pieriasport λίγη ώρα πρίν το βίντεο ετοιμασθεί και "ανέβει" στο διαδίκτυο!

Η τοπική αθλητική ιστοσελίδα της Πιερίας λοιπόν, θα δώσει το δικαίωμα σε όλους τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και των δυο ομάδων που θα συμμετέχουν στον μεγάλο τελικό της περιοχής μας, να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μαγνητοσκοπημένη, σε όποιο σημείο του πλανήτη και άν βρίσκονται!
Και εκτός αυτού ο 37ος τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, θα μείνει για πάντα και εφ΄ όρου ζωής στη διάθεση όλων μας, αφού θα μπορεί ο καθένας να βρεί και να τον δεί στο διαδίκτυο μέσα απο το κανάλι της webTV του Pieriasport στο youtube!

Προσφορά των:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου