Να γίνει ένας τελικός αντάξιος των δυο ομάδων!

Γιορτή του Πιερικού ποδοσφαίρου στην Πιερία, με τις ομολογουμένως δυο καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος προς την πορεία της ανόδου στη Γ΄εθνική κατηγορία, να διεκδικούν την κατάκτηση του 37ου κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας!

Μετά απο τα τελευταία γεγονότα τα οποία είναι γνωστά και δεν είναι της ημέρας, καλά είναι όλοι να λειτουργήσουμε για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας.
Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων και οι διαιτητές της αναμέτρησης στο Ά ΔΑΚ να βάλουν τα δυνατά τους ώστε να γίνει ένα καλό, καθαρό παιχνίδι, χωρίς παραφωνίες και μίζερες-περίεργες  καταστάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Να κάνουν αυτό που πρέπει ώστε η σημερινή συνάντηση να αποτελέσει πραγματικά την ποδοσφαιρική γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πιερίας μας!
Ο κόσμος θα ακολουθήσει...

Καλή επιτυχία στις δυο ομάδες, σε έναν τελικό αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας τους, καλή επιτυχία στην 4άδα των διαιτητών, με την ευχή να χαρούμε για μια ακόμη φορά το άθλημα στην περιοχή μας και να γιορτάσουμε το καλό, αγνό, και όμορφο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου