Οι αθλητές του Α.Σ.Κ. ΧΟΥΡΟΝ σήκωσαν την πυγμαχία της Πιερίας ψηλά!! (φωτο)

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι 2οι διασυλλογικοί αγώνες της ΕΟΜΑ στο κλειστό του Μακεδονικό στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.
Υψηλό επίπεδο αγώνων με καλούς αθλητές και μεγάλη ανταγωνιστικότητα στην συμπρωτεύουσα αλλά και τον ΑΣΚ ΧΟΥΡΟΝ να στέκεται με αξιώσεις, να δίνει τις δικές του μονομαχίες κερδίζοντας μάχες και να γράφει τη δική του ιστορία στο χώρο της πυγμαχίας στην χώρα μας.

Επιστροφή στην Κατερίνη μετά απο 5 αγώνες, δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες και τον πυγμάχο-ποδοσφαιριστή απο την περιοχή μας Πάρη Νικολαΐδη να μένει αήττητος.


Στους αγώνες πήραν μέρος οι αθλητές:
1.Πάρης Νικολαΐδης Middleweight
2.Άλεξ Εσκομπάρ Welterweight
3.Νίκος Χαρτοματζίδης Light heavyweight
4.Σπύρος Κυριακίδης Light welterweight
5.Κώστας Χρυσοχοΐδης Welterweight


Ο Άλεξ με τον Νίκο είχαν πολύ δύσκολους αγώνες και γνώρισαν την ήττα απο τους αντιπάλους τους, με τον δεύτερο να χάνει με διακοπή λόγω τραυματισμού.
Σπύρος και Κώστας πήραν δυο μεγάλες και καθαρές νίκες ενώ θα ελεγχθεί μέσα στην εβδομάδα το παιχνίδι του Πάρη που μπορεί να το έδωσαν ισόπαλο οι κριτές αλλά πρόκειται για σίγουρη νίκη του Κατερινιώτη πυγμάχου.Ο Κώστας ΧΟΥΡΟΝ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απο τα "παιδιά" του που έδωσαν πολύ δύσκολους αγώνες απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους και με μια προετοιμασία που έγινε κάτω απο αντίξοες συνθήκες, αφού ο τραυματισμός του προπονητή και δασκάλου τους στο χέρι, ανάγκασε τον έμπειρο πυγμάχο να δουλέψει τους αθλητές του έχοντας νάρθηκα στο χέρι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου