Τα φαγητά πληρώθηκαν κανονικά!

Μιλώντας στον αέρα του Blue Heart ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Το Απάγγειο στην Κατερίνη αποκάλυψε πως ο Θανάσης Τζήμας του χρωστά 180 ευρώ από το ματς με τον Διαγόρα Σεβαστής, όταν πήγαν εκεί οι παίκτες της Νίκης για φαγητό.

Από τη μεριά του ο κ. Τζήμας είπε ότι όλες οι υποχρεώσεις προς τρίτους τακτοποιήθηκαν την Τετάρτη και πως τα σπίτια και τα φαγητά των ποδοσφαιριστών είναι πληρωμένα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Όπως και να ‘χει ο διασυρμός για τη Νίκη μετά τη συγκεκριμένη τηλεφωνική παρέμβαση είναι δεδομένος.
Πηγή: magnesiasports.gr

Το Pieriasport θέλησε να διασταυρώσει την πληροφορία και όπως αποδείχθηκε, μετά την παρέμβαση του ιδιοκτήτη της ταβέρνας Κώστα Πόποτη, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Νίκης Βόλου Σάκης Τζήμας, κατέβαλε κανονικά το ποσό για το τραπέζι στην ομάδα της Μαγνησίας.

Ο Κώστας Πόποτης αισθάνθηκε άβολα για όλη αυτή τη διαδικασία όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της Πιερίας γιατί δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να φτάσει όλη αυτή η ιστορία εκεί που έφτασε αλλά τον ενόχλησε η στάση του Σάκη Τζήμα απέναντι του.
 Για τον ιδιοκτήτη του ΑΠΑΓΓΕΙΟΥ  τα προβλήματα δεν τελειώνουν εκεί αφού όπως μας είπε υπάρχει κι άλλη ομάδα που τον εμπαίζει εδώ και καιρό και δε του πληρώνει τα τραπέζια που έκανε εκεί. Απλά όπως είπε δε θέλει να αποκαλύψει στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το όνομα της αφού υπάρχει υπόσχεση πως το θέμα σύντομα θα τακτοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου