Κωνσταντίνος Κουτρούπας: Συγχαρητήρια στον κυπελλούχο Ποσειδώνα και στην ομάδα μου!

Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του Ποσειδώνα Π.Π.Π. για την άξια κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας , σε έναν αγώνα αντάξιο των 2 ιστορικών ομάδων. Παραφράζοντας τη δήλωση του κ. Παρασίδη θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μου για τη σημαντική προσπάθεια και τον καθαρό αγώνα που κατέβαλε απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

Ιδιαίτερη μνεία θα΄θελα να κάνω στη συγκλονιστική παρουσία των φιλάθλων μας που γέμισαν τις εξέδρες και συμπαραστάθηκαν με πάθος και χωρίς ακρότητες στην ομάδα μας.
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι το ελάχιστο που τους αρμόζει. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και με σταθερά βήματα θα φέρουμε την ομάδα στο επίπεδο που όλοι μας επιθυμούμε.

Υ.Γ. 1 Συγχαρητήρια στον κ.κ. Ασλανίδη και τους βοηθούς του για την αμερόληπτη διαιτησία τους σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Τέτοιου είδους διαιτησίες θα βοηθήσουν σημαντικά στην εξυγίανση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και θα ξαναφέρουν τον κόσμο στα γήπεδα.

Υ.Γ. 2 Θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στους φίλους κ.κ. Συμεωνίδη Γιάννη και Τόκα Στέργιο για την ανάληψη της Διοίκησης της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Είμαι σίγουρος ότι θα επιτύχουν στο δύσκολο έργο της εξυγίανσης του ποδοσφαίρου, σε τοπικό κι εθνικό επίπεδο.
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου