Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: Θα σωθούμε!

Για τη μάχη που δίνει ο Αιγινιακός για παραμονή μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης που κλήθηκε στην εθνική ελπίδων.
Οι καλές εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού δεν πέρασαν απαρατήρητες, καθώς έχει ήδη κλείσει στον Αστέρα Τρίπολης για το καλοκαίρι, ενώ ενσωματώθηκε και στην εθνική ελπίδων.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε:

Για την κλήση του στην εθνική:

«Είναι η πρώτη μου κλήση στην εθνική. Αισθάνομαι καλά. Ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Είναι τιμή να φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο».

Για τη μάχη της ομάδας του για την αποφυγή του υποβιβασμού:

«Παλεύουμε να σωθούμε. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Πιστεύω, ότι στο τέλος θα σωθούμε. Έχουμε καλό ρόστερ. Χάσαμε πολλά ματς στις λεπτομέρειες. Κερδίσαμε την Σπάρτη, έστω και δύσκολα. Θεωρώ ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Ημασταν καλύτεροι. Πάλι καλά».

Για το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος την μεταγραφή του στην πρώτη του χρονιά στη Β’ εθνική;

«Είναι σημαντικό για μένα. Πολύ καλό. Βέβαια, πρώτα με νοιάζει να σώσουμε την ομάδα. Να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται γι’ αυτήν. Οσο για μένα; Νιώθω έτοιμος. Δεν φοβάμαι τις προκλήσεις»..

Για τη θέση που του ταιριάζει:

«Δύσκολα για αμυντικό χαφ. Στόπερ καλύτερα. Μου ταιριάζει περισσότερο. Πιο μικρός έπαιζα αμυντικό χαφ. Το θέμα είναι να πάνε όλα καλά. Βέβαια, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους, που με στήριξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα και κυρίως τον πρόεδρο του Αιγινιακού, κ. Γιάννη Νιώπα».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου