Κι όμως αξίζει να φορούν τα ...σορτσάκια τους!! Τα κορίτσια δείχνουν το δρόμο! (βίντεο)

Μπορεί να γίνομαι γραφικός, μπορεί να σκέφτονται "κάποιοι" που αγαπούν το ποδόσφαιρο περισσότερο απο εμένα και να λένε μέσα ή ..έξω τους "τι λέει αυτός" αλλά όπως δείχνει το πέναλτι και η εκτέλεση του στη φάση του 0.25΄΄ στο βίντεο που ακολουθεί, 
αυτή είναι η απάντηση κάθε υγιούς σκεπτόμενου αθλητή απέναντι σε όλους αυτούς τους περίεργους που χαλάνε το άθλημα.

Όταν φτάσουμε σε σημείο να τους κάνουμε καραγκιόζηδες (αυτούς που πραγματικά είναι γιατί σίγουρα δεν είναι όλοι), εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, τότε ίσως σεβαστούν και εμάς (μιλάω σαν ποδοσφαιριστής), και το ποδόσφαιρο και όλα όσα κινούνται γύρω του.

Γιατί όταν ο ..."εντεταλμένος" σου δώσει το πέναλτι μαϊμού και είσαι ο κορυφαίος της ομάδας και ωραίος μάγκας πάς και το μπουμπουνήσεις στα σύρματα, θα καταλάβει ο "χειρούργος" αλλά και αυτός που τον έστειλε, ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ...πρόβατα και δεν τρώνε τον ...σανό τους...
Κι όταν περάσει αυτό γενικότερα στο άθλημα, δε θα έχει τα μούτρα κανείς να κάνει το ίδιο και στη δική σου ομάδα γιατί θα ξέρει τι θα γίνει...

Μέχρι τότε αφήστε τα κορίτσια να μας βάζουν γυαλιά σε φάσεις σαν την παρακάτω αποδεικνύοντας ότι τιμούν τα σορτσάκια τους, κι ας κρυφτούμε όλοι εμείς πίσω απο την ...ανάγκη των βαθμών στη βαθμολογία, τη ...σοβαρότητα που πρέπει να έχουμε και την κάθε άλλη π@π@ρι@ που χρησιμοποιούν οι μπαχαλάκηδες για να κάνουν το πανέμορφο άθλημα σα τα ...κακάσχημα μούτρα τους!

Στη συγκεκριμένη φάση, υπάρχει και η περίπτωση (και είναι το πιθανότερο αυτό) να έκανε η κοπέλα διαιτητής ένα ανθρώπινο λάθος. Υπάρχει κι αυτό και είναι λογικό να συμβαίνει. Εκεί με την ανάλογη εκτέλεση διορθώνεις και το λάθος της και συνεχίζεις κανονικά το παιχνίδι... Δεν είναι όλα τα "λάθη" όμως τέτοια.

 Οπότε εξέθεσε τους παίχτη!  Κάνε την επανάσταση σου!!

Και δείξε τους ότι ή θα σεβαστούν το άθλημα και τους ανθρώπους που το αγαπάνε, ή θα πάρουν τον μπούλο απο το χώρο που έχουν βρωμίσει και έχουν κάνει αφιλόξενο για όλους εμάς.

Οι κοπέλες με τα άσπρα στο βίντεο (Αγία Παρασκευή), έχουν κερδίσει δεδομένα το σεβασμό μου, όπως και ο προπονητής τους Γιάννης Γιαννόγλου που εκτός απο τεχνικός, αποδεικνύεται ότι  είναι και μεγάλος δάσκαλος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου