Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα στον Κορινό. Ευχαριστήριο σε Ηρακλή Δασιόπουλο-Κώστα Κουκοδήμο

Κανείς δεν μπόρεσε να ευχαριστηθεί το σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο του Κορινού, ανάμεσα στον τοπικό Θερμαϊκό και τον Απόλλωνα Ράχης. 
Ο λόγος είναι ο σοβαρός τραυματισμός του 19χρονου Κώστα Μπαλαούρα που υπέστη κάταγμα μηριαίου.  Μια άτυχη στιγμή σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και ένας τραυματισμός που σίγουρα πάγωσε όλους όσους βρίσκονταν στο γήπεδο εκείνη την ώρα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κατερίνης όπου μετά απο τις απαραίτητες εξετάσεις διαγνώσθηκε και το μέγεθος του τραυματισμού του.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Ράχης θέλησε με ανακοίνωση της να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ΕΠΣ Πιερίας και συγκεκριμένα τον Ηρακλή Δασιόπουλο, όπως και τον βουλευτή Ν.Δ. Ν. Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο και την γηπεδούχο ομάδα για τις υπηρεσίες τους:

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ηρακλή Δασιόπουλο και τον Κώστα Κουκοδήμο που στάθηκαν δίπλα μας στο άτυχο συμβάν του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή μας Κώστα Μπαλαούρα, στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Θερμαϊκό στον Κορινό.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της ομάδας του Θερμαϊκού, που έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να βοηθήσουν εμάς και τον ποδοσφαιριστή μας."
Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Ράχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου