Αιγινιακός: Χωρίς Θάνο Τόλιο με Πανσερραϊκό-Για την παραμονή μίλησε ο Κώστας Νικολαΐδης

Ο συνεργάτης του Γιάννη Βλάχου, Κώστας Νικολαΐδης, μίλησε για τον στόχο της παραμονής.
Αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος και για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία εμφανίστηκε ο Κώστας Νικολαΐδης.
Ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Βλάχου στον Αιγινιακό μίλησε στην «Arena Press» και τόνισε ότι οι παίκτες έχουν τη θέληση να ανατρέψουν την κατάσταση και να βελτιώσουν την εικόνα, ενώ σημείωσε πως η σωτηρία είναι καθαρά θέμα δικό τους.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον επόμενο αγώνα με τον Πανσερραϊκό και υπογράμμισε πως στόχος είναι η νίκη, αλλά το παιχνίδι δεν αποτελεί «τελικό».

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε στα… καλύτερά μας, ούτε σε ηθικό, ούτε αγωνιστικά, υπάρχουν προβλήματα και αδυναμίες. Οι παίκτες έχουν όμως θέληση να ‘γυρίσουν’ την κατάσταση και τους βοηθάμε ψυχολογικά. Θέλουμε να επιφέρουμε βελτιώσεις και διορθώσεις, πιστεύουμε στο υλικό, είναι καλό, άσχετα αν χρειαζόμασταν κάποιες προσθήκες ακόμα, που μάλλον δεν θα γίνουν την τελευταία στιγμή. Εκτιμώ ότι θα σωθούμε γρήγορα, δεν θα προσπεράσουμε μόνο 4 ομάδες στην τελική κατάταξη.
Παρατηρούμε αδυναμία στα δεύτερα ημίχρονα και θέλουμε να το ‘φτιάξουμε’. Στα πρώτα ξεκινάμε καλά, αλλά μετά δεχόμαστε γκολ. Πρέπει στα επόμενα 4-5 κρίσιμα ματς να έχουμε οφέλη, πριν την ομαλοποίηση του προγράμματος», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Η σωτηρία είναι θέμα δικό μας, πως θα φανούμε εμείς. Σίγουρα υπάρχει βαθμολογική πίεση. Αρχικά προέχει η νίκη με τον Πανσερραϊκό, αλλά δεν είναι… τελικός. Δεν κρίνει κάτι, υπάρχει και αύριο σε κάθε περίπτωση. Περιμένουμε δίπλα μας τον κόσμο στα δύσκολα. Όσο για μένα, χαίρομαι που γύρισα σε οικείο περιβάλλον, ήταν ότι καλύτερο, ‘δέθηκα’ με τον Αιγινιακό και στελέχη του, όπως ο Γιάννης Νιώπας και αρκετοί παίκτες».

Ο Αιγινιακός πάει με μία απουσία στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.
Πρωινή προπόνηση που κύλησε χωρίς προβλήματα έγινε την Παρασκευή (10/2) στον Αιγινιακό. Ο Γιάννης Βλάχος με τους συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν απουσίες, πέρα από αυτή του Θανάση Τόλιου, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας είναι αυτή τη στιγμή σε ζώνη υποβιβασμού, για αυτό απέναντι στους Σερραίους θέλει τη νίκη.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου