Νίκη Βόλου: Ευχαριστήριο σε "ΑΠΑΓΓΕΙΟ" και Κώστα Πόποτη!

Τις ευχαριστίες τους προς την ταβέρνα ΑΠΑΓΓΕΙΟ έστειλαν και γνωστοποίησαν με ανακοίνωση τους οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου. 
Κι αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Κώστας Πόποτης, έκανε προσφορά το γεύμα στην αποστολή της Νίκης Βόλου. Οι Βολιώτες τρώνε πάντα μετά τα παιχνίδια τους στο ΑΠΑΓΓΕΙΟ

όταν παίζουν στην Πιερία και το ίδιο έγινε και μετά το νικηφόρο πέρασμα της ομάδας της Μαγνησίας απο τη Νεοκαισάρεια επι του Αχιλλέα.

Αυτή τη φορά όμως ο Κώστας Πόποτης είχε ειδοποιήσει τους ανθρώπους της Νίκης με πρόθεση να τους ευχαριστήσει για την προτίμηση τους αυτή, ότι το γεύμα είναι προσφορά απο το κατάστημα του, το οποίο πάντα τιμά η αποστολή της ομάδας της Ν. Ιωνίας όταν παίζει στην Πιερία!

Η ανακοίνωση:
"Η διοικούσα επιτροπή της Νίκης Βόλου, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ταβέρνα ΑΠΑΓΓΕΙΟ και τον ιδιοκτήτη της Κώστα Πόποτη, για το εξαιρετικό τραπέζι το οποίο έκανε προσφορά στην αποστολή μας, μετά το παιχνίδι με τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια.
 Όπως πάντα το φαγητό ήταν εξαιρετικό, η φιλοξενία ιδανική, γι αυτό και θα συνεχίσουμε με χαρά να απολαμβάνουμε τα πλούσια εδέσματα του, όταν επισκεπτόμαστε για τις αναμετρήσεις μας την Πιερία. Ευχαριστούμε πολύ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου