Ύμνοι παικτών και προέδρου στην Κρήτη για τον Κατερινιώτη τεχνικό Σάκη Παπαβασιλείου!!

Η πιο επίκαιρη αυτή τη στιγμή ερώτηση στον Α.Ο. Χανιά είναι το τι... συμβαίνει και η ομάδα παρουσιάζει αυτή την αλματώδη αγωνιστική άνοδο. Δείτε την απάντηση που δίνει από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος...
Μάλιστα, ο Αποστολόπουλος εξελίσσεται μέχρι τώρα σε μια πολύ σπουδαία μονάδα για τον ΑΟΧ, με γκολ και ασίστ! Είναι αυτός άλλωστε που στο ματς με τη Σπάρτη ετοιμάζει την ασίστ στο γκολ του Σταματή,

αλλά και ο εκτελεστής του κόρνερ από το οποίο πάλι ο Σταματής σημειώνει το δεύτερο τέρμα για την ομάδα.

Πραγματικά, οι δηλώσεις του Αποστολόπουλου στο athlitiko παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Έχεις ένα πολύ καλό σερί εμφανίσεων ο ίδιος, με γκολ και ασίστ. Πώς το εξηγείς;
Αρχικά μπορούμε να δούμε ότι παρουσιάζει άνοδο όλη η ομάδα. Δεν είμαι μόνο εγώ, παρουσιάζουν άνοδο όλοι οι παίκτες. Αυτό οφείλεται κυρίως στον προπονητή, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο κλίμα στην ομάδα.
Ολοι οι παίκτες είμαστε δεμένοι και νομίζω πως αυτό φαίνεται μες στο γήπεδο. Ο ένας βοηθάει τον άλλο προκειμένου ν’ αποδώσει το καλύτερο που μπορεί, οπότε βοηθώντας όλοι οι παίκτες τους άλλους, έτσι κι εγώ έχω βοηθηθεί.

Οπότε αποδίδεις στο κλίμα της ομάδας τη δική σου καλή απόδοση αυτό το διάστημα;
Σίγουρα, οφείλεται στο κλίμα της ομάδας.

Τώρα, τι... φταίει και παίζετε έτσι; Είναι απίστευτη η απόδοσή σας σε κάθε παιχνίδι! Τι... πάθατε;
Εχει γυρίσει ένας... διακόπτης με την έλευση του καινούργιου προπονητή! Μας έχει δώσει αυτοπεποίθηση, έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και είμαστε και τυχεροί και έχουμε κάνει αυτά τα αποτελέσματα, οπότε όλα βαίνουν καλώς.

Ποιος είναι ο στόχος σας;
Ο στόχος είναι να φτάσει η ομάδα όσο ψηλότερα μπορεί. Δε συζητώ το θέμα να σωθεί. Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά, όσο μπορούμε γιατί διαθέτουμε πολύ ποιοτικούς και καλούς παίκτες, είμαστε πολύ δεμένη ομάδα, οπότε πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Την ικανοποίηση για την πορεία που διαγράφει ο Α.Ο. Χανιά στο πρωτάθλημα εκφράζει με δηλώσεις του στο athlitiko και ο πρόεδρος Γιώργος Μελάς, καλώντας τον κόσμο να υποστηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Γ. Μελά είναι οι εξής:

Πρόεδρε, βλέπουμε την ομάδα και… πετάει το τελευταίο διάστημα! Πώς το εξηγείς αυτό;
Είναι ευθύνη προπονητή, η επιλογή που έγινε ήταν η καταλληλότερη.

Εκεί το αποδίδεις δηλαδή;
Θεωρώ ότι έχει αλλάξει όλο το κλίμα της ομάδας γενικά. Οι παίκτες είναι σχεδόν οι ίδιοι. Απλά έχει αλλάξει το κλίμα. Θεωρώ ότι έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά.

Πώς εισπράττετε τώρα εσείς ως διοίκηση ότι η ομάδα πάει καλά αυτό τον καιρό και σε σχέση με την αρχή που… δεν πήγαινε καλά;
Θεωρώ ότι η ψυχολογία των παικτών είναι άλλη και αυτό το δείχνουν κάθε φορά. Το βλέπεις με το πάθος με το οποίο παίζουν, είναι τελείως διαφορετική η εικόνα της ομάδας.

Σαν διοίκηση τι στόχο θέτετε;
Την γρήγορη παραμονή, τι άλλο; Να σωθούμε γρήγορα.

Η ομάδα δείχνει πάντως ότι με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να σωθεί πολύ εύκολα.
Αυτό πιστεύω κι εγώ. Το τελευταίο διάστημα κάνουμε πορεία… πρωταθλητισμού! Πιστεύω ότι πάμε καλά, στην αρχή πάντως είχαμε και δύσκολο πρόγραμμα, παίζοντας με Αρη, ΟΦΗ, Αγροτικό Αστέρα, Λαμία. Είχαμε δύσκολα παιχνίδια και ήταν σίγουρο ότι εκεί θα χάναμε βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου