Τέλη Μαρτίου παραδίδεται προς χρήση η γέφυρα Αιγινίου

«Ανάσα» θα πάρει επιτέλους η περιοχή της βόρειας Πιερίας όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης, με την ολοκλήρωση των εργασιών, ώστε να δοθεί σε χρήση ο κόμβος στο ύψος του Αιγινίου.
«Πιστεύω ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης των εργασιών που γίνονται στον κόμβο του Αιγινίου.

Το χρονοδιάγραμμα είναι να δοθεί ο κόμβος τέλος Μαρτίου, ωστόσο λόγω των εργασιών θα έχουμε μια επιβάρυνση της παλιάς εθνικής οδού μέσα από το Αιγίνιο» ανέφερε ο κ. Λαγδάρης.

Το 2012  η γέφυρα κατεδαφίστηκε από την Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, λόγω των στατικών προβλημάτων που είχε, με αποτέλεσμα να μην είναι ασφαλής για τους χρήστες.

Ξεκίνησε με την κατεδάφιση της γεφυρας λόγω στατικού προβλήματος.

Είναι παρα πολύ σηματικο έργο καθως με μια μελέτη που είχε εκπονήσει ο δήμος συγκοινωνιακη  ειχαμε ετήσιο κόστος  μαζι με τα διόδια που επιβλήθηκαν σε πολύ κοντίη απόσταση από τα διόδια Μλαγαρων το κόστο ςτησίως  έφθανε τις 900 χιλι΄δες ευρώ.

«Μια ιστορία που μας ταλαιπώρησε πάρα πολύ, τους κατοίκους του Κολινδρού και του Αιγινίου και βέβαια με υψηλό κόστος. Έχουμε πάρα πολλούς δημότες μας οι οποίοι κινούνται καθημερινά  προς θεσσαλνίκη και πηγαίνουν πλέον μέσω του κόμβου της Μεθώνης. Με πλύ μεγαλη αγωνία πειρμένουμε να ολοκληρωθεί αυτός ο κόμβος πιστευουμε ότι οι εργασίες είναι εντατικοποιημένες και συμφωνα με το χρονοδάγραμμα θ ατελειώσουν όλα τέλος Μαρτίου. Ετσι και η περιοχή μας θα ηρεμήσει λιγο, γιατι και ο κόμβος του Μακρυγιάλου προχθές άνοιξε ο δεξιος  κλάδος με κατεύθυνση προς τον Μακρύγιαλο και με τον κόμβο του Αιγινίου θα τελειώσει αυτή η μεγάλη ταλαιπωρία των συνδημοτών μας».
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου