Κώστας Κουτρούπας: Θα καταγράφονται οι υπόλοιποι αγώνες της Α.Ε. Καρίτσας

Με την παρούσα, θα ήθελα να αναφερθώ στη χθεσινή αναμέτρηση Α.Ε. Ποσειδών Ν. Πόρων- Α.Ε. Καρίτσας για τη 19η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πιερίας.
Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας για την άψογη φιλοξενία που μας πρόσφεραν εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς και τους ποδοσφαιριστές και των 2 ομάδων για το καθαρό παιχνίδι,

με εξαίρεση την απαράδεκτη ενέργεια του κ.κ. Κολαξίδη που εκστόμισε απαράδεκτες ύβρεις εις βάρος της Α.Ε. Καρίτσας.

Δυστυχώς όμως για ακόμη μία φορά η διαιτησία στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων για ένα τέτοιο παιχνίδι. Ειδικότερα,  στη φάση του 32ου λεπτού και ενώ η Α.Ε. Καρίτσας προηγούνταν ήδη με 1-0, αντί να καταλογίσει τη 2η κίτρινη κάρτα σε αμυντικό της γηπεδούχου ομάδας μετά από καταφανέστατη παράβαση, υπέδειξε μεν το φάουλ, ωστόσο χρέωσε με 3 κίτρινες κάρτες αμυντικούς της Α.Ε. Καρίτσας για διαμαρτυρία.

 Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο 2ο ημίχρονο, όπου η Α.Ε. Καρίτσας "κέρδισε" το πρώτο της φάουλ στο 60ο λεπτό. Ακολούθησε η ίδια ακριβώς φάση στο 62ο λεπτό πάλι με τον μη καταλογισμό 2ης κίτρινης κάρτας σε αμυντικό της γηπεδούχου ομάδας. Φυσικά η κατάσταση άλλαξε άρδην στο 80ο λεπτό, όταν το σκορ πια ήταν 3-1.

Ζητούμε από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣ Πιερίας καθώς και από τον παρατηρητή διαιτησίας που υπήρχε χθες στο γήπεδο να πράξουν τα νόμιμα.

Υ.Γ 1 Συγχαρητήρια στους βοηθούς διαιτητή κ.κ Θεοδώρου και Βρούζο για την αμεροληπτη διαιτησία τους.
Υ.Γ. 2 Ελπίζω η χθεσινή διαιτησία να ήταν ένα μεμονωμένο και τυχαίο γεγονός και.να μην σχετίζεται με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας.

Τέλος, να σημειώσω ότι επειδή επιθυμώ να προασπίσω τα δικαιώματα της ομάδας που υπηρετώ ως ιατρός αφιλοκερδώς τα τελευταία 10 χρόνια και ενόψει του τελικού Κυπέλλου και των play-off  ανόδου, θα καταγράφονται οι υπόλοιποι αγώνες της Α.Ε. Καρίτσας.
ΚΟΥΤΡΟΥΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΙΑΤΡΟΣ Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου