ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Ένταση και αστυνομία για θέσεις πάρκινγκ στην ΔΕΥΑΚ! (φωτο)

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο επί της οδού Δημητρίου Γούναρη (ΔΕΥΑΚ) στην Κατερίνη όταν ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η ΔΕΥΑΚ δεσμεύει τρεις θέσεις στάθμευσης για τα αυτοκίνητα τους.
Οι κάτοικοι της περιοχής ξαφνικά σήμερα το πρωί όταν ξύπνησαν να πάνε στις δουλειές τους είδαν συνεργείο του Δήμου Κατερίνης να δεσμεύει τον δρόμο μπροστά από τα σπίτια τους για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα της ΔΕΥΑΚ!


Αμέσως συγκεντρώθηκε κόσμος στην περιοχή και σταματήσαν τους υπάλληλους, ενώ κάποιοι κάτοικοι έβγαλαν και τις κορδέλες που είχαν τοποθετήσει τα συνεργεία.
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι δεν τους ενημέρωσε κανείς, ότι δεν τους ρώτησε κανείς και θεωρούν απαράδεκτο σε μια περιοχή που είναι βεβαρημένη σε ότι έχει να κάνει με τις θέσεις στάθμευσης, ξαφνικά να χάνονται τρεις θέσεις για να παρκάρει η ΔΕΥΑΚ τα αυτοκίνητα της και μάλιστα μπροστά στην οικοδομή τους.

Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία που έφτασε στο σημείο, ενώ από πλευράς ΔΕΥΑΚ κατέβηκε ο Αντιπρόεδρος της κ. Καλτσίδης.

Δημιουργήθηκε ένταση με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται και τον κ. Καλτσίδη να τους λέει ότι ο Δήμος θα κάνει το έργο και αυτοί ας κάνουν ότι ενέργειες θέλουν...

Στο σημείο έφτασε και η Δημοτική Σύμβουλος του "ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ" Γνωσούλα Χαϊλατζίδου που συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.

Οι κάτοικοι αποφάσισαν να μαζέψουν υπογραφές και να φέρουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης.

Να θυμίσουμε ότι για την δέσμευση του χώρου έχει προηγηθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, αλλά χωρίς να ερωτηθούν πρώτα οι κάτοικοι της οικοδομής και της περιοχής... και στην απόφαση αναφέρονται ποια είναι τα αυτοκίνητα της ΔΕΥΑΚ που επιτρέπονται να χρησιμοποιούν τον δρόμο για να σταθμεύουν.

Η κ. Ζωή Σταυρογιάννη (δικηγόρος) δήλωσε ότι από την στιγμή που στο συμβόλαιο υπάρχουν ήδη 15 θέσεις στάθμευσης, έρχεται η ΔΕΥΑΚ και ζητάει άλλες τρεις θέσεις μπροστά από την είσοδο της οικοδομής τους.

*Οι 15 θέσεις στάθμευσης μας ανέφερε η κ. Σταυρογιάννη βρίσκονται στον ακάλυπτο της οικοδομής ο οποίος δεν έχει πρόσβαση... ενώ η είσοδος της ΔΕΥΑΚ είναι από την οδό Σβορώνου...
Πηγή: pierikialithia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου