Νίκος Θεοδοσιάδης: Υπάρχει στο μυαλό μας η κορυφή!

Στην Άρτα δεν έχει σβήσει ακόμη το όνειρο της ανόδου, κατά τον τεχνικό της ΑΕ Καραϊσκάκης. Μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες στην ΑΕ Καραϊσκάκης είχαν ξεγράψει από τα πλάνα τους τον στόχο της ανόδου. 
Τελευταία, ωστόσο, έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν στην ομάδα της Άρτας τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες, εκ των οποίων οι τρεις τελευταίες εκτός έδρας, σε συνδυασμό με τα «στραβοπατήματα» των ομάδων που προπορεύονται στην κατάταξη του 2ου ομίλου, έχουν επαναφέρει στο προσκήνιο την προοπτική του πρωταθλητισμού και της κατάκτησης της ανόδου στη football league. Ενδεικτικό είναι το σχόλιο που πραγματοποίησε ο Νίκος Θεοδοσιάδης, μιλώντας στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» για το προσεχές ματς με την ΑΕ Ιστιαίας:

«Πρόκειται για ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι με μια ομάδα που παίζει για τη σωτηρία της. Είναι παιχνίδια πάρα πολύ δύσκολα, απλά εμείς συνεχίζουμε ένα πολύ καλό σερί αποτελεσμάτων. 
Παράλληλα, βλέπουμε ότι και οι πρωτοπόροι σκοντάφτουν, κάτι που μας κάνει να σκεφτόμαστε μήπως και καταφέρουμε να πλασαριστούμε στις πρώτες θέσεις. 
Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μας το κάτι παραπάνω και θα το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους! Θα χρειαστεί, όμως, μεγάλη συγκέντρωση απέναντι στην Ιστιαία. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα το πάρουμε το τρίποντο».

Όσο για την εκπληκτική ανατροπή στην Κέρκυρα κόντρα στον Αστέρα Πετριτή (1-2), ο νεαρός προπονητής σχολίασε:
«Είχαμε σε όλη τη διάρκεια τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου, όμως εύκολες φάσεις δεν μπορέσαμε να τις τελειώσουμε, έτσι πήγαμε με το 0-0 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. 
Από ένα ατομικό λάθος δώσαμε στον αντίπαλο το δικαίωμα να προηγηθεί. Βρεθήκαμε να χάνουμε, εκεί προσπαθήσαμε να κάνουμε -και τις κάναμε- κάποιες αλλαγές και σε σχηματισμό και σε πρόσωπα. Μας βγήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και κάναμε την ανατροπή. 

Θα μπορούσαμε να το έχουμε καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο, όμως όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες με κλειστές άμυνες, μπορεί να την πατήσεις! Τα παιδιά βγάλανε ψυχή και πάθος! Ευτυχώς, αντιδράσαμε και πήραμε το τρίποντο που είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου