Γιάννης Βλάχος: Από μία στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ

Στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα του Τάι κρίθηκε το παιχνίδι σύμφωνα με τον Γιάννη Βλάχο.
Ο τεχνικός του Αιγινιακού τόνισε ότι η ομάδα του δικαιούταν τον πόντο και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Football League. 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά την ήττα (1-0) από τον Αγροτικό Αστέρα:


«Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Αγροτικό Αστέρα όχι μόνο για τη σημερινή νίκη, αλλά και την έως τώρα πορεία του. Έφτιαξαν πολύ καλή ομάδα, ίσως μου αρέσει περισσότερο από όλες από τον τρόπο παιχνιδιού της. Εμείς προσπαθήσαμε να δυσκολέψουμε τον τρόπο με τον οποίο παίζει. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού το πετύχαμε.
Ο πρώτος μας στόχος ήταν να προσπαθήσουμε να ακυρώσουμε τον τρόπο του παιχνιδιού. Το κάναμε σε μεγάλο βαθμό. Σαν δεύτερο στόχο είχαμε κάποιες μεγάλες μπάλες που θα κλέβαμε και να βγάλουμε τις αντεπιθέσεις. Οι φάσεις βγήκαν, αλλά δεν είχαμε τα απαραίτητα τελειώματα. Για αυτό μείναμε μακριά από το γκολ.

Κομβική φάση νομίζω είναι η ευκαιρία που χάνουμε στο 0-0 με τον Λουτσιάν. Αν την ολοκληρώσεις καλύτερα, τότε θα προηγούμασταν και θα ήταν πιο δύσκολα για τον αντίπαλό μας. Από μία στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Καμία φορά έχει να κάνει και με την ποιοτική εκτέλεση του παίκτη. Ο Τάι εκτέλεσε ένα καταπληκτικό καλό φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, αλλά δεν ήμασταν εκεί στην επαναφορά.

Δυστυχώς από μία μικρή λεπτομέρεια χάσαμε το παιχνίδι και δεν πήραμε ένα πόντο. Έχω την εντύπωση ότι το δικαιούμασταν σύμφωνα με την εικόνα και τις ευκαιρίες. Συγχαρητήρια και πάλι στον Αγροτικό Αστέρα, είναι μία ομάδα παράδειγμα προς μίμηση. Εμείς έχουμε δύσκολα πράγματα, η ομάδα έδειξε ότι  μπορεί να κάνει κάποια καλά πραγματάκια και πιστεύω να καταφέρουμε τον στόχο της παραμονής».

Ο Ρόντιον Ζγκούρη τόνισε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Θέλαμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε κυρίως από μία άτυχη στιγμή.  Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα».

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΛΗΣ
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου