Εμπλοκή ανθρώπων του παράνομου στοιχήματος στην υπόθεση Μπίκα!

Ένα νέο σενάριο βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον εμπρησμό στο σπίτι του πρώην αρχιδιαιτητή, Γιώργου Μπίκα.
Συγκεκριμένα στα υψηλά κλιμάκια της αστυνομίας εξετάζεται το ενδεχόμενο η εντολή για τον εμπρησμό της οικίας Μπίκα να δόθηκε από άνθρωπο που έχει σχέση με κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Documento”.


Υπενθυμίζεται ότι λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού στις 9 Νοεμβρίου 2016, ο Γιώργος Μπίκας είχε οδηγηθεί σε παραίτηση από την προεδρία της ΚΕΔ και τον ακολούθησαν οι Τσαχειλίδης και Καλύβας.

Σε ό,τι αφορά τους δράστες και το νέο σενάριο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, σημειώνεται ότι τα εν λόγω κυκλώματα θησαυρίζουν από παιχνίδια που είναι χειραγωγημένα και τα πλοκάμια τους απλώνονται σε όλες τις χώρες όπου παίζεται ποδόσφαιρο. Κι εφόσον το εν λόγω σενάριο επιβεβαιωθεί, τότε το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι το εγκληματικό χτύπημα στον Μπίκα έγινε για να μην προχωρήσει η εξυγίανση στον αμαρτωλό χώρο της ελληνικής διαιτησίας, καθώς άπαντες γνώριζαν ότι ο έμπειρος διαιτητοπαράγοντας θα προχωρούσε σε μεγάλες αλλαγές στους πίνακες.

Ενδεχομένως λοιπόν να ήθελαν να μπλοκάρουν τις αλλαγές αυτές οι άνθρωποι που έχουν άμεση σχέση με τον παράνομο στοιχηματισμό στη χώρα μας.
Πηγή: www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου