Pieriasport

Pieriasport
Pieriasport

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ευκαρπίδης Πόλυς Αγίας Τριάδος 18

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ευκαρπίδης Πόλυς Αγίας Τριάδος 18
Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ευκαρπίδης Πόλυς Αγίας Τριάδος 18 - Βιομηχανία Ζωοτροφών Εμπορία Δημητριακών "ΤΟΚΑΣ"

TOP SPORT σε Κατερίνη-Θεσσαλονίκη-Βέροι-Αιγίνιο

TOP SPORT σε Κατερίνη-Θεσσαλονίκη-Βέροι-Αιγίνιο
TOP SPORT σε Κατερίνη-Θεσσαλονίκη-Βέροι-Αιγίνιο

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Εμπνέει εμπιστοσύνη και πείθει με τις παρουσίες του ο Τάσος Καραγκιόζης!

Ένα απο τα παιδιά της περιοχής μας που σίγουρα αξίζει αναφοράς είναι ο νεαρός τερματοφύλακας του Αιγινιακού Τάσος Καραγκιόζης!
Ο 19χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε απο τις ακαδημίες του Πιερικού και μετά απο ένα πέρασμα απο τον Λεβαδειακό (Κ20), επέστρεψε στην γενέτειρα του Πιερία για να φορέσει τη φανέλα του Αιγινιακού στην Football League.


Απο το καλοκαίρι δουλεύει καθημερινά και περιμένει την ευκαιρία να καθήσει κάτω απο τα δοκάρια, έχοντας σαν "δάσκαλο" τον έμπειρο και πολύ καλό Θανάση Τόλιο μπροστά του και τον Γιάννη Γκιτσιούδη προπονητή τερματοφυλάκων.
Είναι σίγουρο ότι μόνο θετικά στοιχεία πήρε και απο τους δυο, ενώ παράλληλα τα καλοκαίρια δούλευε με ατομικές προπονήσεις στην Κατερίνη και με τον Κώστα Τόσκα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Λεβαδειακό.

Εργατικός στην πορεία του, με πολλές ώρες δουλειάς στα χέρια του παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Τάσος Καραγκιόζης άρπαξε την ευκαιρία όταν ο Θανάσης Τόλιος αποβλήθηκε στο Αίγιο και με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του δείχνει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του Γιάννη Βλάχου που του έδωσε τη θέση κάτω απο τα δοκάρια.

Ο Τάσος Καραγκιόζης είναι ένα πολύ προσγειωμένο παιδί και δεν επηρεάζεται εύκολα απο "φωνές" και "σειρήνες" που μπορεί να ηχήσουν γι αυτόν. Έτσι με όλα αυτά τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν και τον πολύ καλό του χαρακτήρα, το μέλλον είναι δικαιωματικά, όλο δικό του!

Οι δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, σε μια αναμέτρηση που ήταν απο τους κορυφαίους της ομάδας του:Πηγή φωτο: alexandreia-gidas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου